Ольга Сніцарчук пішла з 5-го каналу

Ольга Сніцарчук пішла з 5-го каналу

10 Жовтня 2017
6944

Ольга Сніцарчук пішла з 5-го каналу

6944
Журналістка і телеведуча Ольга Сніцарчук звільнилася з 5-го каналу, на якому пропрацювала 13 років. Останні прямі ефіри вона провела в п’ятницю, 6 жовтня.
Ольга Сніцарчук пішла з 5-го каналу
Ольга Сніцарчук пішла з 5-го каналу

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Маю маленьке оголошення. З сьогоднішнього дня (9 жовтня. – ДМ) не працюю на 5 каналі – в п'ятницю провела свої останні прямі ефіри. Прийшла на Помаранчеву революцію – дякую тодішнім співробітникам за це запрошення) Встигла попрацювати парламентським кором, редактором підсумків, ну і дотепер – ведучою прямих ефірів. 13 років – це дуже багато: облич, сюжетів, прямих включень, скликань, смішних і сумних історій, країн і міст. Але вітер змін кличе далі) Всім цьом-па-па!», – написала пані Сніцарчук.

«Детектор медіа» звернувся до Ольги Сніцарчук із запитаннями про причини звільнення з 5-го каналу та подальші плани. Вона відповіла, що їй нічого додати до того, що написала. А про плани повідомить обов’язково.

Нагадаємо, у травні 2013 року під час мітингу опозиції журналістів Ольгу Сніцарчук і Владислава Соделя побили нападники у спортивних костюмах. Через півроку трьох нападників було засуджено до умовних строків. Одним з нападників, який згодом постав перед судом, був Вадим Тітушко. Від його прізвища пішло слово «тітушки», яким називають найманців, які беруть участь у силових діях та акціях.

Фото: Володимир Гуцаленко, Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6944
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ihor
2362 дн. тому
А Титушко тоді був від Кличка! Коли нарешті цим фактом, як і тим у що Кличко і Ко-забудовники перетворюють Київ, зацікавиться громадськість, журналісти 5-го та інш. каналів???!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду