Колишня журналістка каналу ICTV потребує допомоги колег

Колишня журналістка каналу ICTV потребує допомоги колег

6 Березня 2017
1880

Колишня журналістка каналу ICTV потребує допомоги колег

1880
Журналістці з Івано-Франківська, колишній кореспондентці каналу ICTV Оксані Кваснишин терміново потрібно 60 тис євро на лікування раку.
Колишня журналістка каналу ICTV потребує допомоги колег
Колишня журналістка каналу ICTV потребує допомоги колег

Про це йдеться на сторінці збору коштів «Врятуємо життя Оксані Кваснишин».

«Привіт усім. Моя робота пов’язана зі складанням слів. Я зробила сотні сюжетів про людські долі, різні ситуації та життєві перипетії. Але нині я скупа на слова. Я не знаю, як сказати те, що маю сказати… Я хочу жити!

Лише нині мене відпустив страх. Він поглинув кожну клітинку мого тіла. Він забрав мій сон. Я не могла їсти, пити, говорити, ходити, дихати. І так два тижні поспіль, відколи лікарі виявили у мене онко. Я просто склала руки і не хотіла нічого… З цієї прірви мене почали витягати близькі друзі, рідні, священики.

Дякую Богові, якому я кричала про допомогу, і я її відчула. Боже, я впала. Підійми мене! Влий у моє серце спокій. Я знаю, що ти, Ісусе, поруч. Кажуть, просити – це приниження. Все моє єство протестує проти цього. Але я не можу дати собі ради. На сьогодні відомо, що буде шість курсів хімії, потім – операція. А відтак знову шість курсів хіміотерапій. Приблизна сума 60 тисяч євро. Боже, я боюся переводити цю суму у гривні», – написала журналістка.

Гроші можна перерахувати на гривневу картку «Приватбанку» чоловіка Оксани Кваснишин: 5168 7427 0030 5794 (Володимир Антонович Говера). 

На каналі ICTV «Детектору медіа» повідомили, що на даний момент Оксана Кваснишин не є співробітницею ICTV:  «Але тривалий час вона працювала на нашому каналі. Канал знає про цю ситуацію і теж буде залучати людей для підтримки».

Канала також повідомляє, що буде вдячний за будь-яку допомогу Оксані.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1880
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду