Журналісту «Дорожнього контролю»  по телефону надійшла загроза про вбивство (ВІДЕО)

Журналісту «Дорожнього контролю» по телефону надійшла загроза про вбивство (ВІДЕО)

2 Березня 2015
3352

Журналісту «Дорожнього контролю» по телефону надійшла загроза про вбивство (ВІДЕО)

3352
Журналісту «Дорожнього контролю»  по телефону надійшла загроза про вбивство (ВІДЕО)
Журналісту «Дорожнього контролю»  по телефону надійшла загроза про вбивство (ВІДЕО)

1 березня о 5-й ранку на мобільний телефон журналіста правового видання «Дорожнього контролю» («ДК») Олексія Гончарука надійшов дзвінок з погрозами.  Про це йдеться на сайті «Дорожнього контролю».

 

Піднявши слухавку, Олексій Гончарук почув таке: «Що додик, не спиться? Ну давай, давай, скоро, напевно, вічним сном заснеш». Після цього зловмисник кинув слухавку.

 

Дзвінок надійшов, за повідомленням журналіста «Дорожнього контролю», з прихованого номера.

 

Журналіст «ДК» пов'язує загрози зі своєю професійною діяльністю. Нещодавно, Олексій Гончарук знімав рейдерське захоплення підприємства на Жуковому острові у Києві, що начебто було скоєне за участі міліції. За словами журналіста, за погрозами стоять співробітники столичної міліції.

 

«Відеосюжет Олексія викликав великий резонанс і очевидно зруйнував плани кримінальних елементів їх ГУВС Києва. Мабуть, правоохоронці вирішили залякати журналіста, змусити його нервувати і припинити свою роботу», - повідомляє «Дорожній контроль».

 

 

Нагадаємо, 25 січня у Чернігові було скоєно замах на вбивство журналіста і активіста «Дорожнього контролю» Володимира Маралова, встановивши розтяжку і підірвавши гранатою його авто.  Пан Маралов пов'язує замах зі своєю журналістською діяльністю через те, що його основний напрямок - люстрація працівників міліції, які служили при Вікторові Януковичу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3352
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду