detector.media
02.03.2015 11:31
Журналісту «Дорожнього контролю» по телефону надійшла загроза про вбивство (ВІДЕО)
Журналісту «Дорожнього контролю»  по телефону надійшла загроза про вбивство (ВІДЕО)

1 березня о 5-й ранку на мобільний телефон журналіста правового видання «Дорожнього контролю» («ДК») Олексія Гончарука надійшов дзвінок з погрозами.  Про це йдеться на сайті «Дорожнього контролю».

 

Піднявши слухавку, Олексій Гончарук почув таке: «Що додик, не спиться? Ну давай, давай, скоро, напевно, вічним сном заснеш». Після цього зловмисник кинув слухавку.

 

Дзвінок надійшов, за повідомленням журналіста «Дорожнього контролю», з прихованого номера.

 

Журналіст «ДК» пов'язує загрози зі своєю професійною діяльністю. Нещодавно, Олексій Гончарук знімав рейдерське захоплення підприємства на Жуковому острові у Києві, що начебто було скоєне за участі міліції. За словами журналіста, за погрозами стоять співробітники столичної міліції.

 

«Відеосюжет Олексія викликав великий резонанс і очевидно зруйнував плани кримінальних елементів їх ГУВС Києва. Мабуть, правоохоронці вирішили залякати журналіста, змусити його нервувати і припинити свою роботу», - повідомляє «Дорожній контроль».

 

 

Нагадаємо, 25 січня у Чернігові було скоєно замах на вбивство журналіста і активіста «Дорожнього контролю» Володимира Маралова, встановивши розтяжку і підірвавши гранатою його авто.  Пан Маралов пов'язує замах зі своєю журналістською діяльністю через те, що його основний напрямок - люстрація працівників міліції, які служили при Вікторові Януковичу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY