detector.media
12.09.2014 14:09
5 канал відновив мовлення – вибухівки не знайшли
5 канал відновив мовлення – вибухівки не знайшли

Сьогодні, 12 вересня, станом на 13.00 5 канал відновив мовлення після повідомлення про мінування телеканалу. Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

«5 канал відновлює мовлення. Близько двох годин тому зателефонував анонім і повідомив, що канал заміновано. Повідомлення виявилося хибним - це вже підтвердили правоохоронні органи», - повідомляє телеканал. Канал також нагадує, що це сьомий інцидент із мінуванням на останній час.

 

Нагадаємо, 12 вересня мовлення 5-го каналу було тимчасово припинене через чергове повідомлення про мінування. Всі працівники з будівлі евакуйовані. На місце прибули міліціонери та рятувальники.

 

25 липня невідомий заявив про мінування приміщення 5-го каналу в Києві - вшосте за липень. До цього канал «мінували» 21 липня, 4 липня15 липня17 липня та 19 липня. В усіх випадках вибухових речовин не було виявлено, однак співробітників каналу щоразу евакуйовували, а мовлення на деякий час припинялося.

 

15 липня співробітники Служби безпеки України затримали у Києві підозрюваного, який начебто зателефонував у міліцію з повідомленням про «замінування» офісу 5-го каналу.

 

17 липня жертвою телефонних «мінувальників» став також телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY