detector.media
25.07.2014 14:54
5 канал «замінували» вшосте за липень (ОНОВЛЕНО)
5 канал «замінували» вшосте за липень (ОНОВЛЕНО)

25 липня невідомий заявив про мінування приміщення 5-го каналу в Києві. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив шеф-редактор каналу Володимир Мжельський.

 

За його словами, це вже шосте таке повідомлення протягом липня. «Зараз закінчимо новини і знову евакуація», - додав він.

 

Сьогодні, 25 липня,  до міліції надійшло шість повідомлень про замінування різних об'єктів у Києві. Про це «Укрінформу» повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю (ВЗГ) ГУ МВС України у м.Києві.

 

«Сьогодні на спецлінію "102" протягом 15 хвилин надійшло шість анонімних повідомлень про замінування різних об'єктів у Києві, в тому числі одного з провідних телеканалів (5 канал. - Ред.)», - зазначили у ВЗГ.

 

Нагадаємо, 21 липня невідомі повідомили про  замінування офісу 5-го каналу у Києві, через що мовлення було тимчасово припинено. При цьому сайт мовника продовжив роботу з іншого приміщення. Це було п'яте за місяць повідомлення про мінування офісу 5 каналу.

 

Попередні інциденти ставалися  4 липня15 липня17 липня та 19 липня. В усіх випадках вибухових речовин не було виявлено, однак співробітників каналу щоразу евакуйовували, а мовлення на деякий час припинялося.

 

15 липня співробітники Служби безпеки України затримали у Києві підозрюваного, який начебто зателефонував у міліцію з повідомленням про «замінування» офісу 5-го каналу.

 

17 липня жертвою телефонних «мінувальників» став також телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY