detector.media
18.04.2014 10:14
Михайлина Скорик стала головним редактором сайту Podrobnosti.ua
Михайлина Скорик стала головним редактором сайту Podrobnosti.ua

Михайлина Скорик залишила посаду керівника служби інтернет-ресурсів департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» і перейшла до «Національних інформаційних систем» (НІС - новинний продакшн телеканалу «Інтер») на посаду головного редактора сайту Podrobnosti.ua. Цю інформацію вона підтвердила «Детектор медіа».

 

За її словами, контракт вона підписала 10 квітня, повноцінно працювати почала з понеділка, 14 квітня. У підпорядкуванні пані Скорик на сайті Podrobnosti.ua 13 осіб.

 

«Podrobnosti.ua - найстаріший телевізійний інформаційний сайт, він має великий архів, технологічно застарів. Переді мною поставлено завдання модернізувати сайт, підвищити його показники і посилити інтеграцію з телебаченням», - розповіла пані Скорик.

 

Раніше посаду головреда Podrobnosti.ua обіймав Євген Смаглюк.

 

Михайлина Скорик очолювала службу інтернет-ресурсів департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» з вересня 2013 року. Перед цим протягом року працювала випусковим редактором ранкової програми «Ранок з Україною», вихід якої нещодавно було призупинено. До цього вона працювала випусковим редактором каналу Business, була головним редактором порталу Tochka.net, редактором відділу в проекті «Левый берег», випусковим редактором розважальних програм на телеканалі «1+1», оглядачем журналу «Профиль» і «Газети 24».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY