detector.media
13.11.2013 16:35
«ВЕТЕК-Медіа» створила HR-службу та почала набір фахівців, у тому числі у Forbes
«ВЕТЕК-Медіа» створила HR-службу та почала набір фахівців, у тому числі у Forbes
Нові власники UMH хочуть підсилити склад «Комсомольской правды», підвищити якісний склад журналу Forbes, розвивати електронні версії КП та АиФ, «Корреспондент», Vogue і «Теленеделю»

«ВЕТЕК-Медіа», керівна компанія холдингу UMH Group, створила HR-службу (підрозділ з підбору персоналу), що розпочала роботу цього тижня та відкрила набір фахівців у різних напрямках. Про це в інтерв'ю «Медіабізнесу» повідомив генеральний директор «ВЕТЕК-Медіа» Юрій Ровенський.

 

«Протягом останнього періоду в старих власників (UMH Group) були певні обмеження щодо змін і збільшення кадрового складу. А нові власники цих повноважень ще не мали. Зараз цей період закінчено. Ми розвиваємося і потребуємо припливу нової крові. Одне з перших рішень - створення HR-служби, яка з цього тижня починає роботу. І ми відкриваємо набір фахівців з різних напрямків», - розповів пан Ровенський.

 

Зокрема, як стало відомо «Детектор медіа», UMH Group уже шукає людей на місце журналістів і редакторів журналу та сайту «Forbes Украина», які заявили про колективне звільнення (загалом 14 осіб). HR-фахівці обдзвонюють журналістів ділових видань і пропонують їм роботу в українському Forbes. Зокрема, телефонували редактору відділу економіки та фінансів газети «Коммерсантъ-Украина» В'ячеславу Садовничому, про що він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

У команді Forbes уже з'явилися нові співробітники. Як розповів «Детектор медіа» шеф-редактор журналу «Forbes Украина» Борис Давиденко, увечері 12 листопада колективу був представлений новий випусковий редактор сайту Forbes.ua Євгеній Шпитко (співзасновник «Реальної економіки» та екс-головний редактор «Економічної правди»).

 

Новий HR-підрозділ «ВЕТЕК-Медіа» створено не лише для набору персоналу, але й для розвитку потенціалу наявних співробітників, зауважив пан Ровенський. З його слів, у працівників буде можливість пробувати себе в різних медіа холдингу.

 

«ВЕТЕК-Медіа» планує поліпшувати контент за рахунок підвищення професійного рівня журналістів, організації спеціальних тренінгів і стажувань, запрошення провідних фахівців для підвищення кваліфікації та, можливо, за рахунок створення власної школи. Холдинг робить ставку на молодих фахівців (як управлінців, так і творчих працівників). «У компанії підросло молоде покоління, і зараз, при зміні управлінської парадигми, у них з'явилася чудова можливість продемонструвати свої здібності», - наголосив пан Ровенський.

 

Утім, на його думку, ротація кадрів є неминучою. «Для компанії, яка стільки років була під однією командою менеджменту, її зміна - це новий шанс і можливості. Ми маємо намір підсилити склад "Комсомольской правды" , розвивати електронні версії КП та АиФ, підвищити якісний склад журналу Forbes. Великі плани з розвитку бренду "Корреспондент" - й електронної, і друкованої версії. Є плани, пов'язані з Vogue і "Теленеделя". Будемо розвивати діджитал-проекти. Це будуть продумані інвестиції в проекти з найбільшими перспективами зростання . Будемо здійснювати більш чітку координацію всередині редакцій, підвищуючи взаємодії між різними ресурсами», - розповів пан Ровенський про кадрову політику «ВЕТЕК-Медіа».

 

Гендиректор «ВЕТЕК-Медіа» нагадав, що після закриття угоди з продажу UMH Group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка більшість керівників бізнес-підрозділів UMH зберегли свою роботу в компанії: генеральний директор компанії та керівник російського бізнесу Олександр Страхов, директор видавничого дому Тетяна Єфименко, керівник радіогрупи УМХ Валентин Резніченко, керівник інтернет-групи Дмитро Лисицький, а також керівник роздрібного бізнесу Юрій Бойко та друкарського бізнесу Валерій Зінченко.

 

Однак, як писала «Детектор медіа», зі своїх посад у медіахолдингу пішли засновник і президент UMH Борис Ложкін, його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Григорій Шверк, директор з розвитку інтернет-бізнесу UMH Group Павло Жданов, керівник інноваційного підрозділу UMH MediaLab Леонід Цодіков.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY