detector.media
23.04.2013 16:41
Кагаловський запевняє, що готовий інвестувати у збитковий канал ТВі
Кагаловський запевняє, що готовий інвестувати у збитковий канал ТВі

Бізнесмен Костянтин Кагаловський готовий інвестувати у збитковий ТВі. Про це він повідомив 23 квітня на прес-конференції у Києві.


Однак на запитання, як довго він фінансуватиме  демократію на ТВі, він не захотів відповідати: «Я готовий фінансувати у розумний час. Але як довго, не хочу говорити».

 

Костянтин Кагаловський зазначив, що з початку запуску канал ТВі розглядав як прибутковий. Після конфлікту з колишнім співвласником Володимиром Гусинським було прийнято рішення взяти участь у конкурсі на ефірні частоти. Однак після втрати цього ресурсу існування каналу, за його словами, не мало бізнес-логіки.

 

«Але це питання моїх особистих цінностей, - сказав пан Кагаловський, - У цьому випадку я вважаю, що існування єдиного незалежного каналу -  це важливо. Якби мені хтось з самого початку запропонував зробити такий канал, я б, напевно, відповів би ні. Але оскільки життя склалось інакше, то тепер можна у певний момент припинити це робити (інвестувати у канал - ТК). Але якщо я не хочу? Це відповідає моїй системі цінностей про те, що добре, а що погано».

 

Однак при цьому він запевняє, що ставить перед менеджментом завдання виходу на самоокупність. За словами генерального директора ТВі Наталії Катеринчук, перспектива виходу на самоокупність можлива лише якщо канал зможе повернутись у кабельні мережі.

 

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман. Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

 

В той самий час журналістам ТВі про ці зміни офіційно не оголошували - вони про все дізналися із сайту і не розуміли, що відбувається на каналі.

 

Джерело «Детектор медіа» на каналі розповіло, що канал ТВі реструктуризував схему власності.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY