detector.media
23.04.2013 12:44
Катеринчук із міліцією не може потрапити на ТВі
Катеринчук із міліцією не може потрапити на ТВі

Генерального директора каналу ТВі Наталію Катеринчук не пускають у будівлю каналу. Про це вона повідомила «Детектор медіа».

 

«Стоять міліція, журналісти - нас не пускають на канал, двері замкнуто. Відбулося рейдерське захоплення»,- заявила вона.

 

Інвестора ТВі Костянтина Кагаловського біля будівлі каналу наразі немає - він поїхав на зустріч.

 

Пані Катеринчук повідомила, що не бачила жодних документів про зміну власників і керівництва каналу. «Ніяких офіційних документів бути не могло, адже пан Кагаловський заявив, що ніяких переговорів не вів», - додала пані Катеричнук.

 

Документи, надіслані «Детектор медіа» з адреси прес-служби ТВі, пані Катеринчук називає сфальшованими.

 

Нагадаємо, 23 квітня, о 10.39 на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став відомий американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності. Як вона заявила «Детектор медіа», «невідомі особи зламали електронну скриньку прес-служби телеканалу ТВі і розіслали повідомлення про зміну власника і керівника каналу».

 

Журналістам про ці зміни офіційно не оголошували - вони про все дізналися із сайту і наразі не розуміють, що відбувається на каналі.

 

Тим часом власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY