detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
04.03.2024 15:45
Сьогодні на телеканалі ТЕТ — прем’єра третього сезону комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки»
Сьогодні на телеканалі ТЕТ — прем’єра третього сезону комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки»
Прем’єру третього сезону ситкому планували на весну 2022-го, але відклали через початок повномасштабного вторгнення Росії.

У понеділок, 4 березня, о 19:00 в ефірі телеканалу ТЕТ відбудеться прем'єра третього сезону комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки». Про це канал повідомив «Детектор медіа» пресрелізом. 

За сюжетом нового сезону СидОренки-СидорЕнки переїжджають на ферму, де муситимуть опановувати необхідні для життя в сільській місцевості навички: доїти корів, ловити гусей, пасти кіз, працювати на городі та налагоджувати стосунки з сусідами. На глядачів чекає багато гумору, пригод і романтики, анонсують творці проєкту.

Крім того, у третьому сезоні акторський склад ситкому поповнився новими обличчями. Зокрема, Віра Кобзар грає підступну бізнеследі, яка зазіхатиме на землю обох родин, Олександр Пономаренко з'явиться в образі сільського ветеринара, а серед нових сусідів СидОренків-СидорЕнків можна буде побачити Віталіну Біблів та Ірину Гришак.

Серіал «СидОренки-СидорЕнки» виходитиме на каналі ТЕТ з понеділка по четвер о 19:00.

«СидОренки-СидорЕнки» — український комедійний серіал, який став адаптацією російського телесеріалу «ІванОви-ІвАнови» групи компаній Yellow Black and White.

Головні події у серіалі розгортаються через 16 років після того, як дві родини різного соціального становища дізнаються, що їхніх дітей переплутали в пологовому будинку.

У головних ролях — Дмитро Суржиков, Олеся Власова, Валерій Швець, Ксенія Вертинська, Лев Сомов, Євген Шекера та інші.

Прем’єра першого сезону, який створив «1+1 продакшн», відбулась в ефірі каналу «1+1» восени 2019 року. Другий сезон «СидОренки-СидорЕнки. Ремонт стосунків» вийшов восени 2020-го.

У жовтні 2021 року стало відомо, що компанія IQ Production на замовлення «1+1» розпочала зйомки третього сезону ситкому. Прем’єру третього сезону планували на весну 2022-го, але відклали через початок повномасштабного вторгнення Росії.

Читайте також:

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що StarLight Media запускає новий канал — «ICTV серіали».

Телеканал HBO розірвав контракт із проросійським актором Мілошем Биковичем після критики з боку України.

27 лютого на телеканалі ICTV2 розпочався серіальний прем’єрний сезон. Він стартував з популярного судово-медичного детективу «Розтин покаже».

Фото: сайт ТЕТ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY