detector.media
13.12.2023 14:05
На «Укрінформ ТБ» стартує програма розмов з Лідією Таран про Україну і міжнародну політику
На «Укрінформ ТБ» стартує програма розмов з Лідією Таран про Україну і міжнародну політику
Програма виходитиме двічі на тиждень. Головними темами випусків будуть Україна в контексті міжнародної політики, якими нас бачать у різних країнах і як змінюється роль України у світі.

Національне інформаційне агентство «Укрінформ» запускає на своєму ютуб-каналі програму «Лідія Таран запитує», в якій журналістка Лідія Таран розмовлятиме з провідними експертами про Україну в контексті міжнародної політики. Про це повідомляється на сайті Укрінформу.

Двічі на тиждень авторка й ведуча програми Лідія Таран дискутуватиме з лідерами думок, фахівцями-міжнародниками, колегами, які працюють у закордонних редакціях.

Головними темами випусків будуть Україна в контексті міжнародної політики, якими нас бачать у різних країнах і як змінюється роль України у світі.

У першому випуску Таран поспілкувалася з дипломатом та експертом Русланом Осипенком щодо можливих рішень Європейської ради в Брюсселі 14–15 грудня.

Телеведуча та журналістка Лідія Таран наразі працює власною кореспонденткою Укрінформу у Франції. Впродовж останніх 25 років була ведучою різних проєктів, токшоу та новинних програм на Новому каналі, 5 каналі та «1+1».

Нагадаємо, нещодавно Укрінформ запустив на каналі «Укрінформ ТБ» цикл щотижневих відеоінтерв'ю з радником керівника ОПУ Сергієм Лещенком — «Інтерв’ю з Сергієм Лещенком». За словами гендиректора агентства Олексія Мацуки, Лещенко співпрацюватиме з Укрінформом як позаштатний помічник з розвитку мультимедіа без заробітної плати та вестиме власну відеопрограму про політичні та соціальні явища в українському суспільстві. 

12 грудня на «Укрінформ ТБ» стартує новий проєкт «Станція Краматорськ» з фотографами-документалістами Костянтином та Владою Ліберовими. Проєкт Укрінформ підготував спільно з Центром протидії дезінформації при РНБО.

Раніше, 8 листопада 2023 року, на посаду генерального директора Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» призначили Олексія Мацуку. Згодом його заступником став Єгор Сігарьов. 

Фото: Лідія Таран / Укрінформ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY