detector.media
20.11.2023 08:51
Окупанти відкривають на захоплених територіях України «школи блогерів» через дефіцит пропагандистських кадрів
Окупанти відкривають на захоплених територіях України «школи блогерів» через дефіцит пропагандистських кадрів
Ворог сподівається знайти колаборантів з числа студентів, які в пошуках слави погодяться створювати пропагандистський контент.

Більшість жителів захоплених ворогом територій України відмовляються співпрацювати з окупантами, що заважає їм налагодити систему пропаганди в регіоні. Тож росіяни змушені завозити гастролерів з РФ та намагаються створити «рупорів Кремля» з нуля. 

Для цього, за повідомленням Центру національного спротиву, на ТОТ півдня окупанти відкрили «школу блогерів», яка фінансується Москвою. Ворог сподівається знайти колаборантів з числа студентів, які в пошуках слави погодяться створювати пропагандистський контент.

Центр національного спротиву нагадує: пропаганда є злочином й кожен дотичний до роботи на ворога понесе відповідальність. Повідомити про колаборантів та зрадників ЦНС пропонує за посиланням.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що окупанти використовують школи на тимчасово захоплених територіях як осередки російської пропаганди. Також ми писали про те, що на території тимчасово окупованої частини Запорізької області почала працювати пропагандистська медіашкола «Медиатополь», яку підтримують з федерального бюджету Росії.

Фото: kherson-news.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY