detector.media
01.10.2023 18:39
Пропагандистка Симоньян заявила про «безальтернативність ядерного ультиматуму» від РФ після того, як біля її «родового гнізда» в Адлері впав дрон
Пропагандистка Симоньян заявила про «безальтернативність ядерного ультиматуму» від РФ після того, як біля її «родового гнізда» в Адлері впав дрон
«Рупор Кремля» пожалілася, що у ніч на неділю ударний безпілотник впав біля дому, де виросла вона сама та її мама.

Головна редакторка російського пропагандистського ресурсу RT  Маргарита Симоньян заявила, що ударний безпілотник у ніч на неділю впав навпроти будинку її сім'ї в Адлері.

«Сьогодні вночі ударний безпілотник упав прямо навпроти нашого родинного будинку в Адлері, де виросла і я сама, і моя мама, й досі живе моя рідня з маленькими дітьми», - повідомила пропагандистка.

На думку Симоньян, падіння безпілотника біля її «родового гнізда» - вагомий привід для того, аби Росія висунула «ядерний ультиматум».

«Цілі все далі, ставки все вищі, ядерний ультиматум все безальтернативніший», – написала вона.

У ніч проти 1 жовтня українські безпілотники атакували Сочі, влучивши по стоянці російських вертольотів в аеропорту Адлера, який є одним із районів Сочі. За даними джерел Української правди, за атакою стоїть Головне управління розвідки Міноборони України.

Маргарита Симоньян вже не вперше скаржиться, що дрони падають у безпосередній блізькості від неї. Вперше про падіння дрона «на сусідній вулиці» Симоньян повідомила 21 серпня після того, як Міноборони РФ заявило про безпілотник, збитий в Істринському районі. Вдруге - 28 серпня, коли БПЛ впав біля її будинку в Московській області.

Нагадаємо, 23 лютого 2022 року керівниця кремлівського каналу RT Маргарита Симоньян і телеведучий Володимир Соловйов потрапили під санкції Євросоюзу. У березні 2022-го Україна ініціювала оголошення Симоньян у міжнародний розшук. Також Вірменія заборонила в’їзд російській пропагандистці Маргариті Симоньян.

У травні 2023 року Симоньян оголосила, що отримала закордонну бандероль «зі слідами вибухівки».

Фото: з відкритих джерел.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY