detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
10.09.2023 14:03
Творча група фільму «Назавжди-назавжди» під час світової прем'єри на Венеційському кінофестивалі подякувала європейцям за підтримку України
Творча група фільму «Назавжди-назавжди» під час світової прем'єри на Венеційському кінофестивалі подякувала європейцям за підтримку України
Під час своєї акції кінематографісти тримали у руках плакати із текстом «Українці вдячні світові за неймовірну підтримку в нашій боротьбі проти збройної агресії РФ».

На 80-му Венеційському кінофестивалі відбулась світова прем’єра повнометражного ігрового фільму Анни Бурячкової «Назавжди-назавжди». Про це «Детектор медіа» творча група стрічки повідомила пресрелізом.

Показ стрічки відбувся в рамках конкурсної програми фестивалю Orizzonti Extra. Світовій прем'єрі повнометражного ігрового дебюту Анни Бурячкової передувала офіційна фотосесія, на яку творча група вийшла із табличками із наступним текстом: «Ukrainians are grateful for the world’s outstanding support in our fight against the Russian war of agression (Українці вдячні світові за неймовірну підтримку в нашій боротьбі проти збройної агресії РФ».

Презентувати стрічку у межах Венеційського кінофестивалю приїхали режисерка та співсценаристка Анна Бурячкова, продюсерка Наталія Лібет, співсценаристка Марина Степанська, продюсерка Люба Кнорозок, продюсери Віталій Шереметьєв та Олексій Згоник, співпродюсери Рінске Раап та Рейніер Сейлен, а також виконавці головних ролей Аліна Чебан, Артур Алієв, Захар Шадрін та Єлизавета Цілик. На червоному хіднику була й актриса театру та кіно, телеведуча й інфлюенсерка Даша Малахова, яка зіграла у стрічці «Назавжди-назавжди» маму головної героїні.

Привітати творців картини «Назавжди-назавжди» зі світовою прем’єрою перед початком показу завітали директор 80-го Венеційського кінофестивалю Альберто Барбера та представниця фестивального менеджменту Ангела Саволді.

Творці фільму повідомили, що після перегляду глядачі влаштували їм овації, а обговорення тривало пів години.

Читайте також:

Нагадаємо, 80-й Венеційський кінофестиваль тривав цьогоріч з 30 серпня по 9 вересня. Україну на фестивалі представляли стрічки «Назавжди-Назавжди» Анни Бурячкової (Україна, Нідерланди) у конкурсній програмі Orizzonti Extra та «Тіні забутих предків» Сергія Параджанова у програмі Venice Classics.

6 вересня на 80-му Венеційському кінофестивалі провели «Український день». У рамках заходу відбулася низка зустрічей на підтримку України та її кіноіндустрії.

11 вересня ювілейний 80-й Венеційський кінофестиваль вручив відзнаки цьогорічним переможцям. Володарем «Золотого лева» став грецький режисер Йоргос Лантімос за повнометражний фільм «Бідолахи» з Еммою Стоун, Віллемом Дефо і Марком Руффало в головних ролях.

Фото: творча група фільму «Назавжди-назавжди»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY