detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
14.08.2023 13:19
«1+1» оголосив дату прем’єри 13-го сезону «Голосу країни» та презентував проморолик
«1+1» оголосив дату прем’єри 13-го сезону «Голосу країни» та презентував проморолик
У проморолику звучить саундтрек, який створили для проєкту вперше за весь час його існування.

Канал «1+1» повідомив, що прем’єра 13-го сезону музичного шоу «Голос країни» відбудеться 3 вересня о 21:00 на каналі «1+1 Україна».

Крім цього, канал презентував проморолик, у якому знялися цьогорічні тренери проєкту: Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та Надя Дорофєєва.

У відеоролику тренери збираються на залізничному вокзалі біля брендованого потягу Укрзалізниці та вирушають на знімальний майданчик у Варшаву, де 31 липня почалися зйомки проєкту.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв, що канал «1+1» розпочинає зйомки чергового, тринадцятого, сезону музичного талант-шоу у співпраці з Польщею.

У березні цього року на польському інтернет-порталі Gazeta.pl з’явилась інформація, що з пропозицією допомогти у створенні масштабного телепроєкту виступила компанія Telewizja Polska (TVP).

У публікації Gazeta.pl також ішлося про те, що виробництво «Голосу країни»-13 фінансуватиме TVP. Про це виданню сказав президент TVP Матеуш Матишкович.

Канал «1+1» підтвердив нашій редакції, що фінансування виробництва 13-го сезону «Голосу країни» взяла на себе польська сторона.

Також ми повідомляли, що четвертим тренером 13-го сезону музичного шоу «Голос країни» стане співачка Надя Дорофєєва.

Разом із Дорофєєвою тренерами «Голосу країни»-13 стали артистка Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, а також музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко.

Ведучими в новому сезоні залишаться Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Проєкт вийде в ефірі телеканалу «1+1 Україна».

Київ та Холм з’єднав потяг «Укрзалізниці», брендований проєктом «Голос країни». Зйомки проморолика відбувалися, зокрема, біля цього потяга, а також на пероні та всередині вокзалу.

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY