detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
17.07.2023 16:51
Мешканців тимчасово окупованої Херсонщини закликають зберігати газети, які видають російські окупанти
Мешканців тимчасово окупованої Херсонщини закликають зберігати газети, які видають російські окупанти
У подальшому ці видання знадобляться для притягнення пропагандистів до відповідальності.

Представник Інституту масової інформації в Херсонській області Сергій Нікітенко в ефірі програми «Люди нашого краю» закликав жителів лівобережжя Херсонщини зберігати газети, які видають російські пропагандисти, пише видання «Мост».

«Закликаю мешканців тимчасово окупованої Херсонщини збирати ці газети. Вони будуть нам потрібні для роботи пізніше, в тому числі для притягнення пропагандистів, які видавали газети, до відповідальності. Пропаганда війни це теж злочин, і за нього люди мають бути покарані», —  наголосив Нікітенко.

Крім цього, жителів деокупованої Херсонщини, які зберегли окупаційну пресу та хочуть передати її журналістам, просять писати на редакційну пошту видання «Мост» або залишати запит у чатботі в телеграмі @moct_bot.

Читайте також:

Нагадаємо, 9 листопада 2022 року командувач російських окупаційних військ Сергій Суровікін оголосив, що армія Росії «вимушено залишає Херсон».

10 листопада російські загарбники перед відступом із Херcона підірвали телецентр. 

11 листопада 2022 року українська армія звільнила Херсон, єдиний обласний центр, який Росія захопила з початку повномасштабного вторгнення в Україну. Місто перебувало під окупацією з березня 2022-го.

Фото: «Кавун.City»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY