detector.media
02.12.2022 12:17
Видання для медійників «Медіамейкер» запускає сайт
Видання для медійників «Медіамейкер» запускає сайт
Також «Медіамейкер» продовжить готувати поштову розсилку з оглядом актуальних медійних новин.

Нове видання для медійників «Медіамейкер» запускає сайт та починає вести акаунти у фейсбуці та інстаграмі.  Про це повідомила головна редакторка «Медіамейкера» Дар'я Трапезнікова. 

На сайті будуть публікувати новини та тексти в чотирьох розділах:

  1. Люди — тут читачі знайдуть історії життя й роботи медійників, а також досвід і поради, як будувати взаємодію з читачами, героями, свідками та експертами;
  2. Продукт — усе, що стосуватиметься контенту медіа, форматів і тонкощів дистрибуції;
  3. Організація — в цих текстах говоритимемо про все, що необхідно для сталої роботи медіа, насамперед про налагодження процесів, розбудову організаційної структури, управління та джерела заробітку;
  4. Середовище — про все, що відбувається навколо нас і впливає на роботу медійників як щодня, так і в довгостроковій перспективі.

«У Facebook вам буде зручно ділитися нашим контентом і обговорювати в коментарях. В Instagram додамо нашим текстам трохи кольору, показуватимемо приклади медіаробіт для натхнення. Хочемо, щоб він був живим і показував трушних медіамейкерів — тож попросимося за лаштунки до деяких редакцій і покажемо (не)буденні справи журналістів і редакторів. Якщо готові показати нам і колегам, як живе ваша редакція (нефільтровані реалії, а не іміджеві ролики за сценарієм) — напишіть нам», — каже Трапезнікова.

Також видання продовжить готувати поштову розсилку з оглядом актуальних медійних новин та вести акаунт у телеграмі.

Зворотний зв’язок з редакцією: mediamaker.me@gmail.com

31 жовтня Media Development Foundation оголосило про запуск нового видання для медійників «Медіамейкер».

Головною редакторкою видання стала випускниця Інституту журналістики Дар'я Трапезнікова, яка працювала редакторкою в газеті «День», нішевому виданні «Пространство» та у медіа про креативну економіку Vector.

Читайте також: 

Нагадаємо, у травні в Україні запустили нове медіа «Ґрунт», видання засноване на базі телеграм-каналу «Україна Оперативно». 

У червні партнер медіаконсалтингової компанії Jnomics Media Гайгисиз Гелдієв та керівниця киргизького Kaktus.media Діна Маслова оголосили про запуск російськомовного проєкту «Дрон Медіа», який пояснюватиме актуальні події України, Білорусі, Росії, країн Центральної Азії та Кавказу.

З серпня в Україні розпочав роботу інтелектуальний хаб LikeOctopus, редакторкою видання є економістка та ексредакторка Forbes Наталія Задерей.

Колаж: «Медіамейкер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY