detector.media
11.07.2022 12:07
На конкурсі «Честь професії» запровадили спецномінацію «Сльози окупанта»
На конкурсі «Честь професії» запровадили спецномінацію «Сльози окупанта»
Журі оцінюватиме використання нестандартних методів у викритті та фіксації російських військових, їхніх злочинів, а також злочинних дій колаборантів.

У рамках конкурсу професійної журналістики «Честь професії»  запровадили спецномінацію  «Сльози окупанта» від Bihus.Info.

Проєкт журналістських розслідувань Bihus.Info створив спеціальну номінацію для того, щоб відзначати журналістів, які використовують інноваційні підходи у перешкоджанні ворогу на інформаційному фронті.

Критерії оцінювання робіт:

До спеціальної номінації «Cльози окупанта» журналісти можуть подати той самий матеріал, що й до однієї з основних шести номінацій конкурсу «Честь професії». Також можна подавати матеріал лише до цієї спецномінації.

Важливо: Кількість матеріалів від одного автора не може перевищувати 3.

Журі спеціальної номінації «Сльози окупанта»:

Роботи, які претендуватимуть на отримання спеціальної номінації, прийматимуть до 20 липня 2022 року.  

7 липня конкурс «Честь професії» оголосив старт прийому журналістських матеріалів, які можна подати у шести основних номінаціях. Дедлайн прийому матеріалів  20 липня.

Більше інформації щодо участі у конкурсі можна знайти на сайті конкурсу. Склад відбіркової комісії та членів журі 2022 року — за посиланням.

У 2021 році у номінації «Найкраще інтерв'ю» перемогу здобув Роман Кравець з «Української правди»; спецприз за «Найкраще інтерв’ю» для локального медіа дістався Олені Лівіцькій, «Сайт соціальних новин "Перший"»; у номінації «Найкращий репортаж» перемогли Христина Коціра і Богдан Кутєпов, hromadske; у номінації «Найкраще новинне висвітлення резонансної події» перемогу здобула Вероніка Мелкозьорова, NBC News; спецприз для локального медіа в цій номінації отримала Марина Пітиляк, «Перший Західний».

Повний список переможців у 2021 році  за посиланням.

Загальнонаціональний конкурс професійної журналістики «Честь професії 2022» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку USAID - US Agency for International Development, що була надана через проєкт «Медійна програма в Україні», який реалізує міжнародна організація Internews.

Ілюстрація: конкурс «Честь професії»/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY