detector.media
28.04.2022 18:46
«Абсолютно голослівна заява». Олексій Ковальов прокоментував рішення «Слуги народу»
«Абсолютно голослівна заява». Олексій Ковальов прокоментував рішення «Слуги народу»
Народний депутат повідомив, що «і сам може звернутися» до правоохоронців.

Народний депутат і власник 4-го каналу Олексій Ковальов висловив незгоду із рішенням призупинити його членство у парламентській фракції «Слуга народу». Про це він сказав у коментарях «Радіо Свобода»

Щодо звернення керівництва «Слуги народу» до Офісу генпрокурора та СБУ із закликом розслідувати обставини перебування нардепа на окупованій території та контакти з окупантами на предмет можливої держзради, Ковальов не виключив, що «і сам може звернутися» до правоохоронців. «У цій заяві не дали будь-яких доказів, що я співпрацював, співпрацюю або, можливо, буду співпрацювати з окупаційною владою. Тобто це – абсолютно голослівна заява, яка не підкріплюється жодними фактами», – сказав Ковальов.

«Щодо того, що вони будуть звертатися до Баканова та Венедіктової, то я теж можу звернутися до них з тим, щоб вони порушили кримінальну справу, і в рамках справи вже досліджували державну зраду, оскільки факт звинувачення в таких тяжких злочинах, я вважаю, це неприпустимо без будь-яких доказів від політичної партії і фракції "Слуга народу "», — додав він. 

Відповідаючи на запитання журналістів про свої можливі контакти з окупаційною владою, народний депутат сказав, що не спілкується із призначеними росіянами керівниками окупаційної влади Володимиром Сальдом і Олександром Кобцем.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що партія «Слуга народу» призупинила членство Олексія Ковальова у парламентській фракції. У спільній заяві голови партії Олени Шуляк та першого заступника голови фракції Андрія Мотовиловця наголошується на то тому, що Ковальов перебуває на тимчасово окупованій території Херсонської областіЮ а його поведінка та випадки його спілкування із окупаційними військами викликають підозру у здійсненні ним державної зради. 

Тим часом колектив 4 каналу розкритикував поведінку нардепа, зокрема, за відсутність будь-якої підтримки з його боку під час війни та перебування Ковальова на захопленій російськими військами території Херсонщини.

Нагадаємо, 28 лютого депутат вирушив до Херсона. Після запитань про його діяльність і позицію Олексій Ковальов повідомив, що у Херсонській області займається волонтерством та захищає від мародерів свій бізнес. Нардеп стверджує, що «може в будь-який час повернутися на контрольовану територію і в тому числі до роботи у Верховній Раді».

Рішення депутата залишити Київ  після початку повномасштабного вторгнення у партії сприйняли дуже підозріло та виключили його з партійних чатів.

4 канал Ковальов наприкінці 2021 року, раніше співвласниками каналу були Дмитро Добродомов і Андрій Мисик. 

Ковальов заявив, що купівля 4 каналу відбулась відкрито, «без будь-яких сторонніх осіб» – актив купили його батьки, а потім подарували йому. Також він заперечив, що до купівлі каналу має стосунок Офіс президента.

Співробітники 4 каналу повідомляють, що не отримали зарплату за лютий. Відповідаючи на запитання журнаоістів про березень і квітень, власник 4 каналу сказав: «Канал у березні та квітні не працював. Я не знаю, як він буде працювати, я не знаю, як взагалі буде далі». Зараз 4 канал транслює загальнонаціональний марафон.

Фото з фейсбук-сторінки Олексія Ковальова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY