detector.media
18.08.2021 14:24
Другого підозрюваного у нападі на фотокореспондента «Букв» відправили під домашній арешт
Другого підозрюваного у нападі на фотокореспондента «Букв» відправили під домашній арешт
Також його зобов'язали носити електронний браслет.

Антона Голощапова, якого підозрюють у нападі на фотокореспондента видання «Букви» Олександра Кужельного, відправили під домашній арешт до 15 жовтня. Таке рішення ухвалив Печерський районний суд Києва, передає «Укрінформ».

Підозрюваного також зобов'язали носити електронний браслет.

Засідання з обрання запобіжного заходу проходило у закритому режимі, про що просила сторонан захисту, оскільки підозрюваний є неповнолітнім.

Спілкуватися з журналістами Голощапов не став.

Ще одному підозрюваному у нападі суд обрав запобіжий захід у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Нагадаємо, 14 серпня під Офісом президента України під час акції «Зупинимо капітуляцію!» відбулись сутички між правоохоронцями та протестувальниками, серед яких, зокрема, були представники різних націоналістичних груп.  

Тоді активісти скоїли напад на фотокоресподента видання «Букви» Олександра Кужельного.

Ввечері того ж дня з'явилось відео, на якому нападники вибачаються перед Кужельним. Вони сказали, що напали на нього, оскільки невідомі люди їм сказали, що цей журналіст нібито «зливає» інформацію про націоналістів. 

За фактом нападу та побиття Олександра Кужельного столична поліція відкрила кримінальне провадження. У поліції зазначили, що вибачення за скоєння злочину не звільняє правопорушників від відповідальності. Пізніше правоохоронці повідомили про підозру двом імовірним нападникам на журналіста.

Фото: lexinform.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY