detector.media
12.11.2020 11:35
В Офісі президента планують повернутися до комунікації через відеоблоги
В Офісі президента планують повернутися до комунікації через відеоблоги
Передбачається, що ці блоги триватимуть до 10 хвилин і виходитимуть щотижня.

В Офісі президента планують запустити «іменний відеоблог» Володимира Зеленського, у якому він даватиме фідбек на топ-5 тем тижня. Про це в інтерв’ю «Українські правді» повідомив Михайло Подоляк, радник керівника ОП, який займається медійними кризами та конфліктами, медіамодерацією та комунікаціями.

«Він готовий йти не на відосики, я вважаю, що відосики – це мало. Він – більше, ніж відосики. Він президент країни. Але ось іменний відеоблог, який президент буде вести регулярно, який буде дуже жорстко структурований – це саме те», – сказав він.

Радник керівника ОПУ пояснив, що цей формат комунікації потрібен, бо для поширення позиції влади недостатньо медіаресурсів. За його словами, зараз розробляють нову концепцію відеоблогів – вони триватимуть до 10 хвилин та охоплюватиме 5-6 тем тижня.

Як писав ДМ, у травні 2020 року президент Володимир Зеленський запустив влог на своєму ютуб-каналі «Зе!Президент». У ньому він обіцяв розповідати і показуватиме життя глави держави. Пізніше він записував самоінтерв'ю у Tesla.

Нагадаємо, радник керівника ОПУ Михайло Подоляк розповів, що в Офісі президента України створили штаб медіареагування, який розробляє концепції реагування на скандали в ЗМІ. Крім того, на його думку, у поїздках президента України Володимира Зеленського мають супроводжувати представники 20 основних українських ЗМІ. Раніше заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко розповів про ідею створення президентського пулу ЗМІ, до якого увійдуть 20-25 журналістів. 

Фото: Володимир Зеленський / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY