detector.media
06.08.2020 17:20
На «Радіо НВ» запустили нову програму Мацарського та Казаріна
На «Радіо НВ» запустили нову програму Мацарського та Казаріна
Назву нового шоу допомоги обрати читачі НВ.

На «Радіо НВ» 3 серпня запустили нову аналітичну програму про події в Україні та світі – «Подвійні стандарти», ведучими якої стали журналісти Юрій Мацарський і Павло Казарін. Про це повідомило НВ.

Новий проєкт виходить у прямому ефірі по буднях, з 14:00 по 15:00.

Редакція розглядала інший варіант назви програми – «Дві голови краще», проте читачі НВ під час голосування на сайті обрали «Подвійні стандарти».

Як писав ДМ, 1 серпня головний редактор проєкту НВ Віталій Сич розповів, як зміниться «Радіо НВ» після переформатування та хто буде його ведучими.

Нагадаємо, наприкінці березня 2020 року стало відомо, що з 1 липня «Радіо НВ» переформатується і відмовиться від формату суто розмовного радіо. З 15 квітня головним редактором «Радіо НВ» замість Валерія Калниша став Олексій Тарасов – він і займається переформатуванням радіостанції.

Через карантин «Радіо НВ» призупинило виробництво майже всіх авторських проєктів, замість них в ефірі транслювали повтори раніше записаних програм. Згодом через переформатування з радіостанції звільнили третину колективу. Через «непорозуміння із Нацрадою» переформатування перенесли на невизначений термін.

«Радіо НВ» було розмовним радіо інформаційно-просвітницького формату, транслювало новини, прямоефірні та записані авторські та дискусійні програми. Розпочало мовлення в березні 2018 року на базі переформатованого «Радіо Ера». Перед тим у вересні 2017 року інвестиційна компанія Dragon Capital, якій належали журнал і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера».

Фото: НВ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY