detector.media
21.02.2020 14:01
На «Україні 24» стартував проєкт із суб’єктивними оцінками
На «Україні 24» стартував проєкт із суб’єктивними оцінками
В ефірі інформаційного телеканалу «Україна 24» стартувала авторська програма «Зворотний зв'язок». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Проєкт виходить у прямому ефірі щосуботи о 22:00. «Глядачі зможуть дізнаватися про важливі новини тижня від відомих людей, які як прості громадяни готові щиро і неформально прокоментувати події, що відбуваються в країні», – анонсує пресслужба. Слоган програми: «Що ми з вами про це думаємо?».

Автори програми збирають думки людей до десяти основних новин поточного тижня: публічних осіб редакція опитує, а глядачів закликають надсилати свої думки до редакції. За концептом проєкту, ведучих та учасників програми називають виключно на імена, без прізвищ: Дмитро, Поліна.

«Наша програма будується на найбільш обговорюваних новинах тижня і дає можливість висловитися тим, хто їх робить. У тому числі ньюзмейкерам. У нещодавній публікації у Financial Times було слушно підмічено, що телеканал «Україна 24» розпочав мовлення у стилі CNN, але, впевнений, що глядачі оцінять і формат у дусі BBC», – коментує ведучий Дмитро.

Як видно з прем’єрного випуску, ведучий – Дмитро Белянський, колишній директор департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна». Учасниками прем’єрного випуску були переважно ведучі каналів «Україна» та «Україна 24»: Олена Кот, Ігор Пупков, Євген Кисельов, Олег Панюта, Анна Панова, Олексій Суханов, Тигран Мартиросян та інші, а також нинішній генпродюсер каналу «Еспресо» Олексій Мустафін, політик Міхеїл Саакашвілі.

Нагадаємо, «Україна 24» — інформаційний телеканал, який запустила «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова, переформатувавши свій телеканал «Ескулап TV». 16 грудня 2019 року телеканал «Україна 24» розпочав цілодобове ефірне мовлення на всій території України, у кабельних мережах операторів, на супутниковій платформі Xtra TV та ОТТ-платформі Oll.tv. У січні 2020 року канал отримав супутникову ліцензію на мовлення у відкритому, некодованому вигляді.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY