detector.media
08.04.2019 15:19
На каналі «Наш» стартує нове ток-шоу «Важливе»
На каналі «Наш» стартує нове ток-шоу «Важливе»
На каналі «Наш» («Максі-ТВ») в понеділок, 8 квітня, стартує ток-шоу "ВАЖLIVE" з ведучими Максом Назаровим і Ангеліною Пичик.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Ток-шоу виходитиме з понеділка по четвер, із 18:10 до 20:00.

Зазначається, що ведучі говоритимуть про найважливіші теми дня та розбиратимуть їх з гостями студії, серед яких – політики, експерти, лідери думок і депутати.

Як повідомлялося, ведучий Макс Назаров приєднався до LIVE-ефірів на каналі «Наш» («Максі-ТВ»), вперше в ефірі каналу він з'явився 1 квітня в рамках марафону «Наш Президент».

Макс Назаров має 10-річний досвід роботи у прямих ефірах. Раніше він працював ведучим на каналі NewsOne, на радіо NRJ, «Країна ФМ» і наразі є голосом «Нашого Радіо».

Нагадаємо, 7 листопада 2018 року в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»).

6 грудня 2018 Нацрада оголосила попередження ТОВ «Наша Прага» за самовільне переформатування жіночого телеканалу «Максі-ТВ» на інформаційний телеканал «Наш». Також Нацрада відмовила в переоформленні ліцензії компанії, яка б узаконила переформатування каналу. Компанія оскаржуватиме рішення Нацради в суді.

14 лютого 2019 Нацрада призначила ще одну позапланову перевірку телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»). Вона виявила, що телеканал не виправив порушень, за які отримав попередження, та не привів свою діяльність у відповідність до ліцензії, до чого його зобов’язувала Нацрада окремим розпорядженням. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY