detector.media
04.09.2017 19:05
Колишній генпродюсер Нового каналу Сергій Євдокимов повернувся на російське телебачення
Колишній генпродюсер Нового каналу Сергій Євдокимов повернувся на російське телебачення
1 вересня екс-генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов почав працювати на посаді генерального продюсера-заступника генерального директора російського телеканалу «Пятница!».

Про це йдеться на сайті російського каналу.

«Возз'єднання успішних телепродюсерів - Миколи Картозія і Сергія Євдокимова - є, без сумніву, значущою подією не тільки в житті "Пятниціы", а й у всій медіаіндустрії», - заявляє канал.

Чотири роки тому Сергій Євдокимов брав безпосередню участь у запуску російського розважального телеканалу «Пятница!».

«Канал "Пятница!" не є для мене чужим, навіть навпаки - рідним, тому повернення на "Пятницу!" - це як повернення в сім'ю після тривалої подорожі. Медіареальність змінюється. Канали конкурують вже не стільки між собою, скільки борються за увагу аудиторії із соціальними мережами, гаджетами, мобільними пропозиціями. Своїм завданням як генпродюсера я бачу створення такого типу контенту, який зможе відвернути увагу глядача від цих численних спокус, бо в телевізорі знову стане набагато цікавіше», - заявив Сергій Євдокимов.

Генеральний директор телеканалу «Пятница!» Микола Картозія нагадав про спільну роботу з Сергієм Євдокимовим: «За 10 років нашої спільної роботи на НТВ ми придумали і запустили два десятка телехітів. Коли ми залишали НТВ, канал посідав перше місце в Росії, обганяючи "Первый канал" в аудиторії 18+».

Картозія нагадав також про роботу колеги на Новому каналі: «Потім Сергій працював генеральним продюсером Нового каналу в Україні. Під його керівництвом канал розцвів великою кількістю потужних телепродуктів і заявив про себе як лідер розважального мовлення. "Пятница!" за ці роки стала модним і успішним брендом і найбільш швидко зростаючим каналом Росії. Прийшла пора знову "запалювати" разом».

За його словами, нинішній телевізійний сезон вже зверстаний, тому новий генеральний продюсер насамперед сконцентрується на колекції ударних програм і шоу - «весна-осінь 2018». Крім того, однією з важливих задач генерального продюсера є подальше нарощування частки власного виробництва каналу. Рік тому був створений виробничій підрозділ «Студія Пятница».

«Я радий вітати Сергія Євдокимова. Разом ми представляємо собою небезпечний для конкурентів набір хромосом. Подивимося, чи залишиться їм місце в телевізійному харчовому ланцюжку після нашого revival», - сказав Картозія.

«Можна не сумніватися, що на посаді генерального продюсера "Пятницы!" Сергій Євдокимов поставить і успішно реалізує нові амбітні плани і цілі каналу вже в найближчому майбутньому», - заявляє російський канал.

Нагадаємо, у червні стало відомо, що Сергій Євдокимов покидає Новий канал, його наступником стане Олексій Гладушевський.

У листопаді 2013 року новим генеральним продюсером Нового каналу став екс-віце-президент російського телевізійного холдингу «ПрофМедиа-ТВ» (канали «Пятница», ТВ-3, «2х2») Сергій Євдокимов. Ця посада була вакантною відтоді, як у грудні 2012 року Новий канал залишив попередній генеральний продюсер Сергій Матвієнко.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY