detector.media
28.09.2015 12:32
Мультсеріал студії Animagrad «Ескімоска» продано в Китай
Мультсеріал студії Animagrad «Ескімоска» продано в Китай

Український анімаційний серіал «Ескімоска» продано в Китай. Права на показ мультсеріалу в Китаї придбала компанія Huashi TV - один з найбільших дистрибуторів digital-прав на території Китайської Народної Республіки. Про це повідомляє прес-служба компанії Film.ua.

 

«У вересні компанія Film.ua Distibution уклала договір з компанією Huashi TV про продаж всіх сезонів анімаційного серіалу «Ескімоска: Пригоди в далекій Арктиці» для показу в Китайській Народній Республіці. Це безпрецедентна подія, адже "Ескімоска" - перший анімаційний український серіал, який будуть показувати на території КНР», - йдеться у повідомленні для ЗМІ.

 

Виробник «Ескімоски» - українська анімаційна студія Animagrad, що входить до складу групи компаній Film.ua Group. Серіал налічує чотири сезони по 26 випусків у кожному. За сюжетом, це «добра і зворушлива історія для найменших глядачів про пригоди допитливої ​​дівчинки Ескімоски і її друзів. Герої спілкуються на зрозумілій для дітей усього світу мовою жестів, міміки і звуків».



Команда Animagrad створює проекти у форматах 2D і 3D. При цьому основним завданням є максимальна реалізація творчого потенціалу з використанням найновіших і ефективних технологій анімаційного виробництва.

 

У планах Animagrad створення ряду повнометражних анімаційних проектів для міжнародного ринку.

 

Нагадаємо, в Україні перші три сезони «Ескімоски» транслював канал «1+1». Читайте матеріал «Детектор медіа», як створювалася «Ескімоска».

 

З «Ескімоскою» Animagrad отримав великий досвід у міжнародній дистрибуції анімаційного контенту. Окрім Китаю, мультсеріал було продано на території Індонезії, Шрі-Ланки, Канади, США, Казахстану, Литви та Росії.

 

Найближчим часом Animagrad планує приступити до роботи над серіалом «Тікі». Ця історія про пригоди маленької дівчинки для широкої аудиторії. Всього планується чотири сезони, у кожному з яких буде 26 епізодів.

 

Крім того, студія працює над серіалом «Елементарія», де кожен з чотирьох головних героїв втілює одну з природних стихій: вода, вогонь, земля і повітря.

 

У роботі продакшена -  пакет повнометражних мультфільмів і лінійка анімаційних серіалів. До 2019 року планується випустити в прокат три повнометражні мультфільми: «Руслан і Людмила» (2016-2017 рік), «Мавка. Лісова пісня» (2017-2018 рік) і «Снігова республіка» (2018-2019 рік). У розробці в Animagrad ще кілька анімаційних повнометражних проектів: «Роксолана», «Робінзон» і «Легенди Трипілля».

 

«Детектор медіа»

Кадр із мульсеріалу «Ескімоска» надано Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY