detector.media
25.09.2015 19:50
Видання «Апостроф» відкрило три вакансії
Видання «Апостроф» відкрило три вакансії

Редакція інтернет-видання «Апостроф» відкрила вакансії: фінансового журналіста, кореспондента на теми політики, а також редактора розважального сайту. Про це медіа повідомило на своїй сторінці у Facebook.

 

Вимоги: досвід роботи, грамотність, комунікабельність, вміння обробляти великий обсяг інформації в умовах дедлайну, готовність проявляти високу працездатність, а також працювати за ненормованим графіком.

 

В обов'язки входить написання статей та інтерв'ю (для журналістів), коментарів і новин (для редактора стрічки).

 

«Пропонуємо хороші умови роботи з конкурентним заробітною платою, дружній колектив, відрядження, комфортний офіс в центрі Києва, а також безліч цікавих проектів», - обіцяє редакція.

 

Кандидатів запрошують надсилати резюме на адресу apostrophe@apostrophe.com.ua, додавши до супровідного листа портфоліо з лінками на вже опубліковані статті.

 

Нагадаємо, «Апостроф» - інтернет-видання, що створене та фінансується Міжнародним центром перспективних досліджень. Над запуском проекту працювала частина колективу закритої в березні 2014 року газети «КоммерсантЪ-Украина», головним редактором планувався Андрій Юхименко. Видання розпочало роботу 11 серпня 2014 року на чолі з Валерієм Калнишем - колишнім головредом «Коммерсанта», який майже одразу залишив проект.

 

У березні з інтернет-видання «Апостроф» пішли більшість колишніх журналістів «Коммерсанта», зокрема Марія Цатурян, яка працювала головредом. Натомість у березні до «Апострофа» прийшло кілька журналістів закритої на початку року газети «Капитал», а редакцію очолив Родіон Комаров - колишній головний редактор сайтів «Главред» і «Обозреватель».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY