detector.media
03.07.2015 11:32
ICTV шукає телевізійних критиків для нового шоу за британським форматом
ICTV шукає телевізійних критиків для нового шоу за британським форматом

Телеканал ICTV запускає кастинги нового шоу, який є версією популярного британського формату Gogglebox.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Реаліті-проект Gogglebox - це  «домашній диван», на якому родина проводить час перед телевізором. До участі у шоу канал запрошує глядачів, які обожнюють дивитися і обговорювати телепрограми: їх ведучих, учасників, локації і декорації, музику і спецефекти. Взяти участь у кастингу можуть родини, пари чи групи, які проживають разом.

 

«Ви дивитеся телепрограми не лише як глядач, а й як критик? Розумієтеся на всіх нюансах сучасної телекухні? Вважаєте себе досвідченим знавцем телевізійного продукту? Тоді це шоу саме для вас! Якщо ви не уявляєте свого життя без телевізора, а примітивні програми вас дратують - вам сюди! Тепер в ефірі ICTV ви зможете сказати абсолютно все, що ви думаєте про сучасне телебачення», - запрошує канал.

 

Щоб стати учасником проекту, потрібно заповнити анкету на сайті каналу.

 

Нагадаємо, в осінньому телесезоні канал ICTV покаже сім нових проектів українського виробництва - всі у жанрі детективу. Це серіали «Нюхач-2», «Пес» «Ніконов і Ко», «Володимирська, 15», «Відділ 44», «Слідчі» та реаліті-детектив «Патруль Самооборона».  ICTV спеціально до прем'єр українських серіалів, які вийдуть в новому сезоні, запускає спецпроект - сайт serial.ictv.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY