detector.media
07.04.2015 14:42
Серіал Film.ua «Нюхач» номіновано на фестивалях у Х’юстоні та Сен-Тропе
Серіал Film.ua «Нюхач» номіновано на фестивалях у Х’юстоні та Сен-Тропе

Детективний серіал «Нюхач» виробництва групи компаній Film.ua номінований на фестивалі WorldFest Houston (США) та St. Tropez International Film Festival (Франція). Про це повідомляється на сайті Film.ua.

 

На американському фестивалі «Нюхач» висувається в номінації «міні-серіал». Фестиваль у Х'юстоні, столиці штату Техас, пройде з 10 по 19 квітня.

 

На фестивалі в місті Сен-Тропе у Франції український детективний проект номіновано в категорії «Кращий неангломовний серіал». St. Tropez International Film Festival відбуватиметься 11-16 травня одночасно з Каннським кінофестивалем, який також проходить у цьому регіоні.

 

Нагадаємо, прем'єра першого сезону детективного міні-серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua у 2013 році відбулася в Україні на каналі ICTV, а також у Білорусі, Ізраїлі, Казахстані, країнах Балтії та в Росії, де проект узяв найбільшу частку перегляду серед усіх серіалів 2013 року. Головний герой вертикально-горизонтального детективного серіалу «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен розкривати будь-які таємниці та злочини.

 

Права на трансляцію «Нюхача» продано щонайменше в 11 країн.

 

20 листопада 2014 року в конкурсі International Drama Awards серіал «Нюхач» став одним з фіналістів у категорії «кращий не англомовний серіал».

 

Зараз компанії Film.ua і Pronto Film готують другий сезон детективного серіалу, який теж покаже телеканал ICTV.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY