detector.media
25.12.2014 17:12
«Голос. Діти» стартує на «1+1» 25 січня, ведучі – Осадча і Горбунов
«Голос. Діти» стартує на «1+1» 25 січня, ведучі – Осадча і Горбунов

Другий сезон талант-шоу «Голос. Діти» на телеканалі «1+1» розпочнеться 25 січня. Про це команда проекту розповіла на презентації 25 грудня.

 

Для показу проекту телеканал обрав слот о 21:00 щонеділі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», зірковими тренерами шоу будуть Наталія Могилевська, Потап і Тіна Кароль, яка працювала в цій ролі і в першому сезоні. Ведучими проекту стали Катерина Осадча та Юрій Горбунов.

 

На презентації ведучі разом з генеральним продюсером «1+1 продакшн» Вікторією Лєзіною-Масляною, виконавчим продюсером Анною Аксютенко та креативним продюсером шоу «Голос. Діти» та «Голос країни» Володимиром Завадюком, психологом проекту Мариною Гуменюк розповіли, що чекає на глядача в новому сезоні. Крім них над проектом також працює продюсер Олег Боднарчук.

 

З їхніх слів стало зрозуміло, що канал «1+1» вирішив повернути в ефір розваги, від яких фактично відмовився в осінньому сезоні 2014 року, замінивши їх соціальними та військово-патріотичними проектами та обравши слоган сезону «Правда та справедливість». «Ми всі втомилися від негативу, який відбувається в країні. «1+1» зробить усе, щоб дарувати глядачу радість. А ще - впевненість та оптимізм, які стали слоганом нашого нового сезону», - зазначив Юрій Горбунов. «Ми віримо в життя, в те, що воно прекрасне і все буде добре. І воно починається з голосу», - додав ведучий.

 

Катя Осадча розповіла, що попри події в Україні, саме діти дарують усім надію на краще. «Рік був важкий, але нам хочеться вірити в краще майбутнє. А майбутнє - це наші діти. Вони якраз-таки можуть показати, що в нашій країні все тільки починається і все буде добре. Наші діти - справжні патріоти, які прагнуть всього найкращого для України», - зазначила ведуча.

 

Ведучі шоу розповіли, що хоча вперше працювали разом, їм від початку було комфортно вести шоу в парі. Нагадаємо, що перший сезон шоу «Голос. Діти» восени 2012 року Катя Осадча вела в парі з Андрієм Доманським, який згодом перейшов на телеканал «Інтер».

 

 Шоу цього сезону вестимуть Юрій Горбунов та Катя Осадча

 

Катя Осадча також зазначила, що в новому сезоні дитячого «Голосу», на жаль, буде багато недитячих історій. «У нас є діти, які дізналися, що таке війна, або діти з багатодітних сімей. В кожному епізоді наша програма висвітлюватиме всі соціальні аспекти, які є в нашій країні. В нашій країні є не тільки хоробрі серця, а й дуже талановиті діти», - сказала Катя Осадча.

 

 Ведуча Катя Осадча 

 

Особливо її зворушила історія дівчинки з Краматорська, яка на власні очі бачила вибухи й тікала від обстрілів, проте попри цей досвід ця дівчинка зберегла світле ставлення до життя й бажання співати.

 

Вікторія Лєзіна-Масляна розповіла, що в другому сезоні на проект повернеться учасник, історія якого вразила багатьох глядачів - Роман Сасанчин. Деякі інші юні співаки з попереднього сезону також будуть у новому. «Дуже цікаво спостерігати, що в них змінилося, як вони виросли як особистості і виконавці», - зазначила генеральний продюсер.

 

З одного з відеороликів проекту стало відомо, що в кастингах шоу брала участь донька прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка Софія.

 

Психолог проекту Марина Гуменюк розповіла, що батьки учасників хвилюються значно більше , ніж діти, і на поразку реагують гостріше. «Так, для дітей наше шоу - це стрес, так само як екзамен у школі чи будь-який конкурс. Але вони молодці, тримаються. Їхня мотивація - це виступити на сцені, познайомитися з артистами. Для них цей проект - це свято. Зважаючи на всі події в країні, дітям ще більше потрібно це свято. Від поганих новин діти травмуються, а одним з видів терапії є  лікування творчістю, в тому числі і вокалом», - зазначила психолог.

 

 Психолог проекту "Голос.Діти" Марина Гуменюк

 

Пані Гуменюк розповіла, що ще до початку сліпих прослуховувань проекту проводить майстер-класи з батьками, де розповідає, як реагує дитяча психіка на подібні випробування, як підготувати маленьких учасників до шоу, як психологічно їх захистити від труднощів. «Не треба говорити, що дитина краща, малювати перспективи, потрібно просто підтримувати і дарувати домашнє тепло», - радить психолог.

 

Вона також підкреслила, що діти тепер обирають більше патріотичних пісень. «Діти співали їх краще, ніж будь-які інші. Тепер вони відчувають, про що ці пісні, вони розуміють, який біль переживає їхня країна», - сказала психолог.

 

Як повідомила пані Лєзіна-Масляна, призом для учасників стане запис пісні та кліпу, які організує телеканал «1+1».

 Генеральний продюсер "1+1 production" Вікторія Лєзіна-Масляна

 

Вона також зазначила, що починаючи з 25 січня і всю весну кожний вечір неділі в ефірі «1+1» буде йти «Голос»: спочатку «Голос. Діти», а по його завершенні - п'ятий сезон «Голосу країни». Загалом буде 20 випусків обох шоу.

 

Як повідомляла прес-служба «1+1», кастинг проекту «Голос. Діти» у вересні відвідала рекордна кількість дітей - майже 1000.

 

Нагадаємо, шоу «Голос. Діти» - це адаптація голландського формату The Voice Kids компанії Talpa. За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. Тренери формують свої команди під час сліпих прослухувань: вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись лише на вокальні дані.

 

Перший сезон шоу «Голос. Діти» виходив на «1+1» з 4 листопада 2012-го по 6 січня 2013 року. 3ірковими тренерами були Олег Скрипка, Тіна Кароль і Світлана Лобода. Онлайн-кастинг і прослуховування учасники проходили в продюсера Костянтина Меладзе. Ведучими шоу були Катя Осадча та Андрій Доманський. У першому сезоні дитячого «Голосу» перемогла Анна Ткач.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY