detector.media
03.12.2014 16:53
«Нюхач» увійшов до фіналу конкурсу International Drama Awards в категорії «кращий не англомовний серіал»
«Нюхач» увійшов до фіналу конкурсу International Drama Awards в категорії «кращий не англомовний серіал»

20 листопада на конкурсі International Drama Awards серіал «Нюхач» виробництва кінокомпанії Film.ua став одним з фіналістів в категорії «кращий не англомовний серіал». Про це повідомляється на сайті Film.ua.

 

Цього року авторитетне видавництво C21Media заснувало конкурс International Drama Awards. Він складається з десяти різних номінацій, кожну з яких оцінювало авторитетне в сфері кінопродакшну журі, до якого увійшло понад 70 осіб.

 

У номінації «Кращий не англомовний серіал» було 40 заявок, з яких журі відібрало 13 серіалів-фіналістів, зокрема і серіал українського виробництва «Нюхач».

 

Переможцем у цій номінації став шведський драматичний серіал «Товстий та злий» (The fat And The angry) виробництва компаній GötaFilm і SVT. Як зазначається на сайті C21Media, ця номінація конкурсу стала найбільш конкурентною.

 

Як повідомляє сайт Film.ua, C21Media є міжнародною медіакомпанією, яка займається видавничим бізнесом і цифровими технологіями. «C» означає Контент (Content), а число «21» - 21-е століття. Слоган компанії звучить як «C21Media - все про контент в XXI сторіччі». Сайт, журнали, портал онлайн скринінгу і підрозділ інтернет-ТБ забезпечують міжнародний контент-бізнес новинами, статистичними даними та результатами аналітичних досліджень.

 

Нагадаємо,  прем'єра першого сезону детективного міні-серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua у 2013 році відбулася в Україні на каналі ICTV, а також у Білорусі, Ізраїлі, Казахстані, країнах Балтії та у Росії, де взяв найбільшу частку перегляду серед усіх серіалів 2013 року. Головний герой вертикально-горизонтального детективного серіалу «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен розкривати будь-які таємниці та злочини.

 

Права на трансляцію «Нюхача»  продано в 11 країн. Зараз компанії Film.ua і Pronto Film готують другий сезон детективного серіалу, який навесні 2015 року покаже телеканал ICTV.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY