Секс у поїзді, в ліфті та в KFC. У мережі критикують музичний номер «Кварталу 95» про повернення дружини з-за кордону

Секс у поїзді, в ліфті та в KFC. У мережі критикують музичний номер «Кварталу 95» про повернення дружини з-за кордону

Акторка Ірина Гатун виконала пісню на мотив «Ой у вишневому саду», у якій заспівала під акомпанемент піаніста Євгена Хмари. Мало бути смішно, але в коментарях під відео українці обурилися.
Секс у поїзді, в ліфті та в KFC. У мережі критикують музичний номер «Кварталу 95» про повернення дружини з-за кордону
Секс у поїзді, в ліфті та в KFC. У мережі критикують музичний номер «Кварталу 95» про повернення дружини з-за кордону
7 Бер 2024
0
2373

Музичний номер на сторінці «Кварталу» в інстаграмі з'явився 6 березня. Це — уривок з концерту за 26 серпня 2023 року до Дня Незалежності України. Багато хто про нього й не дізнався б, якби кварталівці самі його не виклали. А тепер маємо те, що маємо, як говорив один із президентів.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Студія "Квартал 95" (@kvartal95official)

Під відео кварталівці лишили такий підпис: «Багато чоловіків в Україні вже більше двох років вимушені жити далеко від своїх дружин. Тому той момент, коли дружина повертається додому, для них є особливим у всіх сенсах цього слова. Бажаємо всім якнайскоріше об'єднатись зі своїми коханими».

І ми нічого нового тут не побачили. Усе це було вже багато разів і в «Кварталі», і в «Дизель шоу»: використання  стереотипів, які тільки існують, у своїх номерах. Ось і маємо пісню про секс, яким чоловік і дружина займаються в публічних місцях: у поїзді, навіть коли він уже прямує в депо, у туалеті KFC, у ліфті, в таксі, бо чоловік терпів півтора року. І чоловік всюди може й багато разів, а жінка в кінці номеру все одно лишається сексуально невдоволеною. І все це (тобто виступ) відбувається під гучний сміх із залу.

Пісню виконала акторка Ірина Гатун, яка потрапила в скандал після номера про переселенку «сіСькадовська», яка «позаблювала» українські слова. Тоді цю сценку показали в новорічному випуску «Кварталу 95», і він викликав обурення в українців, журналістів (головна редакторка херсонського медіа навіть подала скаргу до Комісії з журналістської етики) і в мера окупованого Скадовська. Культурний кластер «Краків» навіть скасував виставу з Гатун. А ще виявилося, що акторка неодноразово відпочивала в тимчасово окупованому Криму.

Цікаво, чи піаністу-віртуозу та композитору Євгену Хмарі, який акомпанував Ірині Гатун, було комфортно? Під час виступу він багато усміхався, але цікаво, чи зараз він не змінив своєї думки?

Слова пісні такі:

Під дописом уже майже 200 коментарів, користувачі пишуть: «Це не смішно, це боляче», «Як можна насміхатися з горя людей?», «Кварталівці, де ви берете ці мерзенні ідеї?».

Здається, акторка Ірина Гатун знову наривається на хвилю хейту. Поки що на її сторінці немає реакції на номер. Але їй, можливо, краще змовчати: минулого разу через номер з переселенкою зі Скадовська вона перепросила, але заявила про проплачений хейт на свою адресу.

Тоді медіахолдинг «1+1 media» пообіцяв видалити з програми «Новорічний вечірній квартал» цей номер. Як діятиме цього разу студія «Квартал 95» та чи відреагує на реакцію глядачів — дізнаємося згодом.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
855
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 367
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 107
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 363
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
478
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хореограф дав інтерв’ю проєкту «Плюсів» «Наодинці», де пояснив, чому, живучи в Україні 18 років, досі не говорить українською.
11 Квіт 2024 22:20
737
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду