«Обозреватель» прибрав фальшиве інтерв’ю ведучої Нового каналу з Власенком

15 Лютого 2013
7835
15 Лютого 2013
17:11

«Обозреватель» прибрав фальшиве інтерв’ю ведучої Нового каналу з Власенком

7835
«Экспрессинформ» надрукував спростування, але не прибрав інтерв’ю
«Обозреватель» прибрав фальшиве інтерв’ю ведучої Нового каналу з Власенком

Агенція «Экспрессинформ» надрукувала спростування ведучої Нового каналу Світлани Рижук стосовно того, що вона не давала жодного інтерв'ю цій агенції про Сергія Власенка. Водночас «Экспрессинформ» не виконав вимогу Світлани Рижук зняти із сайту, за її словами, завідомо сфальшоване інтерв'ю.

 

«Я, Світлана Рижук, офіційне обличчя Нового каналу, вимагаю від інформаційного агенства "Экспрессинформ" прибрати із сайту завідомо моє сфальшоване інтерв'ю, якого я не давала, - йдеться в листі-спростуванні Світлани Рижук. - Вимагаю від порталу спростувати інформацію та опублікувати на головній сторінці сайту моє звернення. Відводжу для вас обмежений термін: до 18.00, 15.02.2013. В іншому разі я буду змушена подати позов до суду за наклеп на ваше агентство! Спростування: Я, Світлана Рижук, офіційне обличчя Нового каналу, ніколи не давала інтерв'ю відносно свого особистого життя кореспондентам інформаційного агентства "Экспрессинформ" чи інтернет-порталу "Обозреватель", як і іншим виданням. Всі матеріали, що вийшли в інтернеті, - сфальшовані! Всю інформацію, що з'явилася на днях в інтернеті, вважаю брехнею!».

 

Водночас сайт «Обозреватель» виконав вимогу Світлани Рижук і зняв її сфальшоване інтерв'ю. «Як тільки Світлана нам повідомила, що не давала такого інтерв'ю, ми його відразу зняли», - зазначив у коментарі «Детектор медіа» головний редактор інтернет-видання «Обозреватель» Михайло Подоляк.

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар від керівництва агенції «Экспрессинформ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду