detector.media
15.02.2013 17:11
«Обозреватель» прибрав фальшиве інтерв’ю ведучої Нового каналу з Власенком
«Экспрессинформ» надрукував спростування, але не прибрав інтерв’ю

Агенція «Экспрессинформ» надрукувала спростування ведучої Нового каналу Світлани Рижук стосовно того, що вона не давала жодного інтерв'ю цій агенції про Сергія Власенка. Водночас «Экспрессинформ» не виконав вимогу Світлани Рижук зняти із сайту, за її словами, завідомо сфальшоване інтерв'ю.

 

«Я, Світлана Рижук, офіційне обличчя Нового каналу, вимагаю від інформаційного агенства "Экспрессинформ" прибрати із сайту завідомо моє сфальшоване інтерв'ю, якого я не давала, - йдеться в листі-спростуванні Світлани Рижук. - Вимагаю від порталу спростувати інформацію та опублікувати на головній сторінці сайту моє звернення. Відводжу для вас обмежений термін: до 18.00, 15.02.2013. В іншому разі я буду змушена подати позов до суду за наклеп на ваше агентство! Спростування: Я, Світлана Рижук, офіційне обличчя Нового каналу, ніколи не давала інтерв'ю відносно свого особистого життя кореспондентам інформаційного агентства "Экспрессинформ" чи інтернет-порталу "Обозреватель", як і іншим виданням. Всі матеріали, що вийшли в інтернеті, - сфальшовані! Всю інформацію, що з'явилася на днях в інтернеті, вважаю брехнею!».

 

Водночас сайт «Обозреватель» виконав вимогу Світлани Рижук і зняв її сфальшоване інтерв'ю. «Як тільки Світлана нам повідомила, що не давала такого інтерв'ю, ми його відразу зняли», - зазначив у коментарі «Детектор медіа» головний редактор інтернет-видання «Обозреватель» Михайло Подоляк.

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар від керівництва агенції «Экспрессинформ».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY