Асоціація кінокритиків США визнала кращим режисером року Бена Аффлека

11 Січня 2013
4815
11 Січня 2013
12:04

Асоціація кінокритиків США визнала кращим режисером року Бена Аффлека

4815
Асоціація кінокритиків США визнала кращим режисером року Бена Аффлека

Асоціація кінокритиків США (Broadcast Film Critics Association) на своїй 18-й щорічній премії назвала Бена Аффлека кращим режиссером минулого року. В номінації кращий фільм року переміг знятий Аффлеком політичний трилер «Операція "Арго"» (Argo).  Про це повідомляє портал hollywoodnews.com.

 

Днем раніше «Операція "Арго"» (Argo) була номінована на премію «Оскар», Бен Аффлек також став одним із номінантів на премію Гільдії режисерів США.

 

Кращим актором Асоціація кінокритиків США назвала Деніела Дей-Льюїса, що зіграв 16-го Президента США у фільмі Стівена Спілберга «Лінкольн». Приз за кращу жіночу роль отримала Джесіка Честейн за роль співробітниці ЦРУ у фільмі Кетрін Бігелоу «Ціль номер один» (Zero Dark Thirty). Актриса Дженніфер Лоуренс перемогла відразу в номінаціях краща комедійна актриса і найкраща актриса бойовика.

 

Найкращий акторський склад року - Бредлі Купер, Дженніфер Лоуренс і Роберт де Ніро - які зіграли у драмі-комедії «Мій хлопець - псих» (Silver Linings Playbook) Девіда Расселла.

 

Асоціація кінокритиків США, найбільший професійний союз, що об'єднує близько 200 майстрів цього цеху, вважається барометром настроїв членів Академії кіномистецтв США, яка 24 лютого вручить статуетки премії «Оскар» за видатні роботи року.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4815
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду