«Ранок з Україною» стежитиме за хронікою «кінця світу»

19 Грудня 2012
4363
19 Грудня 2012
17:27

«Ранок з Україною» стежитиме за хронікою «кінця світу»

4363
«Ранок з Україною» стежитиме за хронікою «кінця світу»

21 грудня вийде спеціальний випуск ранкового шоу телеканалу «Україна»  -  «Ранок з Україною» про «кінець світу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Ранок з Україною» триватиме з 7:00 до 9:00.

 

«Глядачі зможуть дізнатися, як «кінець світу» переживають країни, в яких світловий день починається раніше, ніж в Україні. У шоу будуть прямі включення з Австралії, Японії, Китаю та Нової Зеландії. Також журналісти шоу дізнаються всі подробиці щодо пророцтв майя з перших рук - від дослідника цього племені Юрія Полюховича, пряме включення з яким відбудеться прямо з батьківщини «пророкування» - Мексики», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Також в ефірі  заплановане включення з київської обсерваторії, для того, щоб побачити «чи не насувається щось з космосу на нашу планету». Окрім цього проект показуватиме пари молодят, які вирішили побрататись у цей день.

 

«А ще - в шоу буде озвучена статистика про те, скільки «кінців світу» світ встиг пережити до 2012 року», - наголошує канал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4363
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду