ПР заявляє, що «Свобода» відмовилась від ефіру у «Великій політиці» - «Свобода» спростовує

14 Грудня 2012
5586
14 Грудня 2012
17:58

ПР заявляє, що «Свобода» відмовилась від ефіру у «Великій політиці» - «Свобода» спростовує

5586
ПР заявляє, що «Свобода» відмовилась від ефіру у «Великій політиці» - «Свобода» спростовує

Партія регіонів заявляє про те, що  представники ВО «Свобода» відмовились взяти участь у  програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» у п'ятницю, 14 грудня, після того як  ПР заявила спікером на проект народного депутата Олену Бондаренко. Про це йдеться  на сайті партії.

 

«Сьогодні з ранку в прес-службу Партії регіонів надійшла заявка на надання спікера від партії для участь в «дуелі» з представниками ВО «Свобода» в ефірі програми. Партія регіонів заявила виступаючої народного депутата України, члена парламентської фракції ПР Олену Бондаренко. Протягом півдня велися переговори. У підсумку представники, які пообіцяли дати відповідь до 13.30, відмовилася від участі в програмі», - йдеться у повідомленні прес-служби партії.

 

Також  Олена Бондаренко зазначила, що під час переговорів представники «Свободи» нібито «висували масу неадекватних умов»: «Зокрема, щоб їх опонентом на теле-дуелі був чоловік, а не жінка! Подібна вимога виглядає, щонайменше, дивним в XXI столітті. От уже воістину чисто «свободівський» «гендерний» підхід».

 

Речник ВО «Свобода» народний депутат Юрій Сиротюк спростував цю інформацію. За його словами,  у  сьогоднішньому ефір «Великої політики» братиме участь  Андрій Іллєнко, який дискутуватиме з «регіоналом» Владиславом Лук'яновим.

 

Як розказав пан Сиротюк, представники ток-шоу зателефонували  напередодні і запросили взяти участь у програмі Ірину Фаріон, яка мала дискутувати  з Інною Богословською. Однак пані Фаріон у ці вихідні мала провести зустрічі з виборцями, тому «Свобода» запропонувала гостьовим редакторам обрати інших спікерів.

 

«Ми погодили кандидатуру Андрія Іллєнка від "Свободи", тоді редактори з самого початку запропонували опонентом Владислава Лук'янова. Щоправда була маленька зміна. Десь в обід зателефонували з "Інтера" і сказали, що Лук'янов прийти не зможе, і його замінить Олена Бондаренко. Я сказав, що було б добре, якби вона чи Богословська дискутували з Іриною Фаріон. Тому що інколи Олена Бондаренко під час дискусії полюбляє казати: "Ти ображаєш жінку!"», - сказав Юрій Сиротюк.

 

Він підкреслює, що першочергово планувалась саме участь Іллєнка та Лук'янова, і саме вони будуть в ефірі, однак при цьому додає:  «Якщо пані Олена дуже хоче , тоді нехай домовляється з Лук'яновим і приходить на ефір. Представники "Свободи" готові до дискусії з будь-яким спікером від ПР».

 

Прес-служба телеканалу «Інтер» поки що не анонсує учасників ефіру «Великої політики» оскільки вони ще затверджуються.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5586
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tim
4164 дн. тому
Нікого і нічого регіонали не змушували ні до чого. Вся інформвійна оця блискавична - в стилі регіоналів - типу подивіться як ВОНИ нас всі бояться, навіть та Свобода. Такий собі психологічний тиск перед бійкою на супротивника в стилі звичайнісінькоі шпани. А щодо ефіру - Іллєнкові - респект, недаремно за нього голосували і тішуся, що він таки спромігся відстояти своє право бути обраним. Він переміг пані Бондаренко повністю - молодий освічений інтелігентний представник новоі украінськоі еліти. Саме за такими обличчами скучили громадяни. Добре, що не опустився до босяцькоі риторики опонентки і сподіваюсь надалі не зможуть регіонали із таких свободівців робити страшилку для східного електорату. Бо нема кому і кого боятися - украінці нарешті почали знов почуватися господарями - все просто очевидно і логічно :)
Юзер
4164 дн. тому
Бондаренко - молодец! Растёрла Илленко как навозного жука!
Игорь
4164 дн. тому
А почему Телекаритика замалчивает тот факт, что на резолюции Европарламент а- было сделано обращение к Украинской Оппозиции с рекомендацией НЕ СОТРУДНИЧАТЬ С ПАРТИЕЙ "СВОБОДА" из за их расистских, антисемитских и ксенофобских взглядов?
Киселев
4164 дн. тому
Ааааа, только шо смотрел эхвир. Она таки заставила прийти свободовца Ильенко!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду