«1+1» покаже фільми Кончаловського близько опівночі

8 Листопада 2012
8086
8 Листопада 2012
12:19

«1+1» покаже фільми Кончаловського близько опівночі

8086
Також на каналі вийде стрічка про Андрія Кончаловського авторства Андрія Алферова
«1+1» покаже фільми Кончаловського близько опівночі

Ретроспектива фільмів режисера та сценариста Андрія Кончаловського стартує на «1+1» 12 листопада. Також канал покаже стрічку про Андрія Кончаловського авторства керівника кіноредакції каналу «1+1» Андрія Алферова. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ретроспектива, яку анонсував у чаті на «Детектор медіа» Андрій Алферов, приурочена до 75-річчя Андрія Кончаловського, вона має охопити всі періоди творчості режисера: радянський, американський та російський.. У її межах вийдуть фільми «Історія Асі Клячиної», «Романс про закоханих», «Потяг-утікач», «Будинок дурнів», «Глянець».

 

Перша стрічка «Історія Асі Клячиної» вийде 12 листопада о 00:10. Надалі фільми транслюватимуться щопонеділка після нічного випуску ТСН.

 

«Без сумнівів, Андрій Кончаловський фігура масштабна і його вклад в світове кіно неможливо перебільшити. І я впевнений, що це буде цікаво навіть тим, хто його фільмів не бачив, а сприймають його як публічну особистість, сучасного філософа, який постійно з'являється у пресі. Ми сподіваємося, що фільми, відібрані для ретроспективи, припадуть до душі й одним, й іншим», - зазначив Андрій Алферов.

 

Сам Андрій Кончаловський вважає, що своїми фільмами він допомагає людям повернутися до своїх дитячих хвилювань: «Дитина до якогось певного віку абсолютно безпосередня. Вона сміється, плаче, посміхається. А потім їй починають заважати знання о інших. І ми починаємо ховати сльози, показуємо, що ми не хвилюємося. Це нормально, але всередині кожного із нас живе ця дитина. І я хочу хоча б на якийсь час "дістати" з людини цю дитину за допомогою своїх фільмів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8086
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду