detector.media
08.11.2012 12:19
«1+1» покаже фільми Кончаловського близько опівночі
«1+1» покаже фільми Кончаловського близько опівночі
Також на каналі вийде стрічка про Андрія Кончаловського авторства Андрія Алферова

Ретроспектива фільмів режисера та сценариста Андрія Кончаловського стартує на «1+1» 12 листопада. Також канал покаже стрічку про Андрія Кончаловського авторства керівника кіноредакції каналу «1+1» Андрія Алферова. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ретроспектива, яку анонсував у чаті на «Детектор медіа» Андрій Алферов, приурочена до 75-річчя Андрія Кончаловського, вона має охопити всі періоди творчості режисера: радянський, американський та російський.. У її межах вийдуть фільми «Історія Асі Клячиної», «Романс про закоханих», «Потяг-утікач», «Будинок дурнів», «Глянець».

 

Перша стрічка «Історія Асі Клячиної» вийде 12 листопада о 00:10. Надалі фільми транслюватимуться щопонеділка після нічного випуску ТСН.

 

«Без сумнівів, Андрій Кончаловський фігура масштабна і його вклад в світове кіно неможливо перебільшити. І я впевнений, що це буде цікаво навіть тим, хто його фільмів не бачив, а сприймають його як публічну особистість, сучасного філософа, який постійно з'являється у пресі. Ми сподіваємося, що фільми, відібрані для ретроспективи, припадуть до душі й одним, й іншим», - зазначив Андрій Алферов.

 

Сам Андрій Кончаловський вважає, що своїми фільмами він допомагає людям повернутися до своїх дитячих хвилювань: «Дитина до якогось певного віку абсолютно безпосередня. Вона сміється, плаче, посміхається. А потім їй починають заважати знання о інших. І ми починаємо ховати сльози, показуємо, що ми не хвилюємося. Це нормально, але всередині кожного із нас живе ця дитина. І я хочу хоча б на якийсь час "дістати" з людини цю дитину за допомогою своїх фільмів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY