Владика Павло віддав журналістці «Кореспондента» телефон разом із шоколадкою й іконкою

28 Вересня 2012
7076
28 Вересня 2012
09:32

Владика Павло віддав журналістці «Кореспондента» телефон разом із шоколадкою й іконкою

7076
Останні відео з телефону були стерті
Владика Павло віддав журналістці «Кореспондента» телефон разом із шоколадкою й іконкою

Митрополит Вишгородський і Чорнобильський, намісник Києво-печерської Лаври Павло повернув телефон журналістці «Кореспондента» Ксенії Карпенко. Про це журналістка повідомила ТСН.

 

«Телефон повернули. Від владики Павла як привіт - шоколадка та іконка. Телефон у нормальному стані, але так гидко від того, що чиї-то руки лазили в моїх особистих фото і відео. Останні відео - стерті», - зазначила вона.

 

Як відомо, 24 вересня між Павлом і журналісткою відбувся конфлікт. Він забрав у неї мобільний телефон і заламав їй руки.

 

Коментуючи інцидент на сайті Києво-Печерської Лаври, намісник назвав ситуацію «інформаційною атакою журналістів на Лавру».

 

Після інциденту Павло звернувся до президента, голови Верховної Ради з проханням, прийняти якісь заходи відносно «божевільних журналістів».

 

Пізніше владика обізвав журналістку «шавкою» і сказав, що вона розбила йому ногу і вкусила.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7076
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду