«1+1» придбав формат медичного ток-шоу американського каналу CBS

21 Вересня 2012
6475
21 Вересня 2012
12:16

«1+1» придбав формат медичного ток-шоу американського каналу CBS

6475
Формат The Doctors
«1+1» придбав формат медичного ток-шоу американського каналу CBS

Канал «1+1» придбав у американського каналу CBS формат ток-шоу The Doctors («Лікарі»). Про це йдеться в офіційному повідомленні каналу CBS.

 

Це програма про медицину, де четверо професійних лікарів-ведучих обговорюють «гарячі» медичні теми (про користь води для здоров'я, про засоби для схуднення, про те, як кинути пити і палити), відповідають на питання, а також дають професійні поради.

 

Локальні версії ток-шоу Los Doctores також вироблятимуть такі мовники, як  Radio Canada (Канада), MTV Lebanon (Ліван), продакшн Studiovision Productions для каналу Dubai TV (Середній Схід), Flare Media для каналу Ned 1 (Нідерланди), SIC TV (Португалія), продакшн Kiet Tuong для HVT7 (В'єтнам), Televisa (Мексика).

 

Як писала ТК, формат The Doctors був проданий в Україну у грудні 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6475
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
пізно
4235 дн. тому
в них вже був цей формат 3 роки тому. спочатку називався Лікарі+, а потім, коли за + виставив претензії Червоний Хрест, його перейменували в Справжні лікірі. Ось відео: http://1plus1.pl.ua/news/spravzhni_likari_14_04_2012/2010-11-01-2979 Якщо вони лише зараз заплатили за формат, значить раніше він був просто злизаний з CBS.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду