Ток-шоу СТБ вестиме не Кондратюк

17 Вересня 2012
14960
17 Вересня 2012
13:10

Ток-шоу СТБ вестиме не Кондратюк

14960
…а Дмитро Карпачов
Ток-шоу СТБ вестиме не Кондратюк

Нове ток-шоу «Один за всіх», яке незабаром має з'явитися в ефірі СТБ, вестиме Дмитро Карпачов. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел.

 

Ігор Кондратюк, який мав стати ведучим проекту, не підійшов за образом, зазначають джерела. «Детектор медіа» звернулася по коментар до прес-служби каналу.

 

Раніше СТБ повідомляв, що програма стартує 13 липня, однак згодом переніс її прем'єру на невизначений період.

 

Психолог Дмитро Карпачов є обличчям таких програм СТБ, як «Кохана, ми вбиваємо дітей», «Детектор брехні», «Все буде добре».

 

Наразі соціальні ток-шоу виходять на каналі «Україна» («Говорить Україна») та «Інтері» («Про життя»).

 

«Детектор медіа»

 

Фото - stb.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14960
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Микола
4228 дн. тому
Вважаю, що будь хто на телебаченні може бути ведучим тільки ОДНІЄЇ программи, яким би талановитим, та харизматичним він (або вона) не був (не була). Задовбує: на всіх каналах - ті самі обличчя... Вони матеріють, становляться такими собі пихатими "гуру"... Згадайте росіянина Ліст"єва: робив програми і передавав їх іншим ведучім...
Глядач №1
4239 дн. тому
Ну і слава Богу! Невже Кондратюку потрібна була програма про життєву "чорнуху"? Дивно, що взагалі його пробували на ведучого (якщо пробували).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду