Соціальне ток-шоу «Говорить Україна» стартує у квітні

22 Березня 2012
10626
22 Березня 2012
18:41

Соціальне ток-шоу «Говорить Україна» стартує у квітні

10626
Соціальне ток-шоу «Говорить Україна» стартує у квітні

Прем'єра соціального ток-шоу «Говорить Україна!» вийде на каналі «Україна» у квітні. Про це повідомляє прес-служба, підтвердивши інформацію про запуск цього проекту.

 

«Мета нового проекту не просто вислухати, але й дати поради, які застосовуються на практиці та сприяють вирішенню проблеми. Героєм ток-шоу може стати кожен. Головне - це резонансна історія, яка буде цікавою й актуальною для громадськості» - наголошує прес-служба.

 

Героями програми стануть свідки та учасники різних подій. У студії будуть присутні експерти: актори, шоумени, депутати, представники влади та громадських організацій. Також активну участь у програмі братимуть глядачі у студії.

 

Ім'я ведучого канал поки не розголошує.

 

«Ми вірмо, що майданчик цього проекту стане тим місцем, де люди зможуть обговорити свої життєві питання, а глядачі - побачити яскраві та незвичні історії. Проект дуже важливий, дуже ємкий - ми довго до нього йшли. Тепер ми взяли на себе непросту місію, яка соціально важлива. Але ж канал із назвою "Україна" і повинен робити головні ток-шоу країни!», - зазначив головний виконавчий продюсер каналу «Україна» Григорій Тичина.

 

Зйомки ток-шоу відбулися в одному з павільйонів кіностудії ім. О. Довженка 21 та 22 березня.

 

Нагадаємо, канал «Інтер» також готує до запуску соціальне ток-шоу під назвою «Про життя». Ведучим шоу є Андрій Пальчевський. Продюсером - Оксана Панасівська. Шоу має виходити по буднях у вечірньому праймі. Перші ефіри ток-шоу уже відзняті. Старт проекту заплановано на квітень. У подальшому «Про життя» має виходити у прямому ефірі.

 

За форматом цей проект близький до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорять», що виходить на російському «Первом канале». В Україні шоу Малахова транслює протягом кількох років канал «Україна» у денному слоті.

 

Своє соціальне ток-шоу запустив 24 січня і Перший національний - це проект «Шустер life. Адреналін» виробництва «Савік Шустер студії», у якому в студії обговорюють гостросоціальні проблеми. Програма виходить щовівторка о 21:25.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10626
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду