СТБ запустить другий сезон реаліті «Вагітна у 16»

13 Вересня 2012
7941
13 Вересня 2012
12:03

СТБ запустить другий сезон реаліті «Вагітна у 16»

7941
СТБ запустить другий сезон реаліті «Вагітна у 16»

Телеканал СТБ оголошує кастинг на другий сезон реаліті-шоу «Вагітна у 16». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Героїнями шоу можуть стати вагітні дівчата віком від 13 до 17 років.

 

Телеканал обіцяє, що дівчата, які взяли участь у реаліті, отримають низку переваг у порівнянні з іншими сім'ями, які опинилися в подібній ситуації. Однак більш детальну інформацію готовий надати під час особистої зустрічі.

 

Нагадаємо, реаліті «Вагітна у 16» створюється за форматом Sixteen & Pregnant, його героями є дівчата-підлітки, які намагаються подолати труднощі, пов'язані з ранньою вагітністю. У проекті взяли участь дівчата з різних регіонів. Кожен епізод розповідає історію з життя мами-тінейджера: від періоду виношування малюка до перших місяців після його народження; про те, як його поява на світ змінила дівчину, її відносини з близькими і погляд на своє життя.

 

Проект виходить за підтримки Міністерства охорони здоров'я України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7941
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4243 дн. тому
О, благая вєсть від СТБ! Тепер дівчата будуть навмисне вагітніти, щоб стати "героїнками" проекту. :)
Игорь
4243 дн. тому
Героїнями шоу можуть стати вагітні дівчата віком від 13 до 17 років - це герої не має слів, ганьба та розпуста ось визначення
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду