Ведучі «Інтера» й НТН влаштували свято в дитячому будинку

4 Вересня 2012
6751
4 Вересня 2012
13:27

Ведучі «Інтера» й НТН влаштували свято в дитячому будинку

6751
Ведучі «Інтера» й НТН влаштували свято в дитячому будинку

Ведучі телеканалів «Інтер» і НТН влаштували свято Дня знань у Києво-Святошинському районному дитячому будинку змішаного типу. Ініціативу підтримали телеведучі Олег Панюта, Володимир Андрієвський, Катерина Булатова і Даша Малахова, дизайнери Христина Бобкова, Юлія Айсіна й Анастасія Іванова, а також випускники «Інтершколи», повідомляє прес-служба каналу «Інтер».

 

Ведучими свята виступили Володимир Андрієвський («Подробности») і Сергій Вишняк («Інтершкола»).

 

Святкування проходило у формі змагань. Діти розділилися на три команди і під керівництвом телевізійників, які виступали капітанами команд, виконували поставлені перед ними завдання.

 


 

Дизайнери Христина Бобкова й Анастасія Іванова провели для дітей майстер-класи зі створення пончо і прикрас-талісманів, а Юлія Айсіна вирішила подарувати всім дівчатам-випускницям, можливість створити у модному домі випускну сукню.

 

 


Свято закінчилося кулінарним майстер-класом і пікніком від Даші Малахової.

 

 

За інформацією прес-служби, співробітники «Інтера» щорічно влаштовують свята для вихованців Києво-Святошинського дитбудинку.

 

Нагадаємо, що телеканал СТБ до 1 вересня зібрав книжки для шкільної бібліотеки селища Коцюбинське.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6751
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду