Euronews та ABC News спільно висвітлюватимуть вибори

21 Січня 2012
7073
21 Січня 2012
12:44

Euronews та ABC News спільно висвітлюватимуть вибори

7073
На черзі відкриття бюро у Вашингтоні
Euronews та ABC News спільно висвітлюватимуть вибори
Euronews та ABC News уклали угоду про співпрацю у виробництві новин і програм, повідомляє інформагентство APN News.

В першу чергу, партнерство має забезпечити обмін інформуванням щодо перебігу виборів у Сполучених Штатах, Франції, Німеччині, Італії та Росії.

Згідно до умов контакту, кореспонденти і ведуча ABC News Крістіан Аманпур на постійній основі готуватимуть для європейського партнера серії інтерв`ю, в яких аналізуватиметься політична ситуація та події в США. У свою чергу, Euronews говуватиме для ABC News міжнародні новини, висвітлюватиме європейські події і подаватиме ексклюзивні матеріали щодо виборів у Європі.

В межах співпраці Euronews також користуватиметься ресурсами новинного сервісу ABC NewsOne, що має бюро у Чикаго, Лос Анджелесі, Нью-Йорку, Вашингтоні. Таким чином європейські журналісти отримають доступ до значної бази відеоматеріалів із США. 

Також, як повідомляє APN News, Euronews незабаром планує відкрити постійно діючий офіс у Вашингтоні. Укладена угода є «частиною міжнародної стратегії розширення Euronews у виробництві унікального і ексклюзивного контенту».

«Співпраця Euronews та ABC є ідеальним варіантом для ЗМІ за для висвітлення поточних новин порядку денного по обидва боки Атлантики. Це співробітництво забезпечить максимальне виробництво найсвіжіших новин, цінного інформування і ексклюзивного контенту для ефіру та інтернету, - сказав директор редакції Euronews Лучіан Сарбу. - Широкий спектр думок із Європи та Сполучених Штатів привнесе глобальне і глибоке розуміння того, що поставлено на карту в 2012 році в економічній, соціальній та і політичній сфері».

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7073
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду