У Кременчуці обстріляли авто одного із власників телекомпанії «Візит»

5 Січня 2012
10916
5 Січня 2012
18:46

У Кременчуці обстріляли авто одного із власників телекомпанії «Візит»

10916
У Кременчуці обстріляли авто одного із власників телекомпанії «Візит»

У Кременчуці Полтавської області з пневматичної рушниці обстріляли автомобіль, який зареєстрований на одного з керівників медіа-центру «Візит». Про це повідомили в прес-службі облуправління міліції, пише «Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

 

Близько 9.00 у четвер, 5 січня, в Автозаводській райвідділ міліції Кременчука надійшло повідомлення від охоронця автостоянки, розташованої біля будівлі місцевої телекомпанії «Візит», про те, що невідомі розбили скло автомобіля «Шевроле Лачетті», внаслідок чого спрацювала сигналізація.

 

«Отримавши інформацію, на місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. В ході роботи міліціонери з'ясували, що ліве заднє скло автомобіля пошкоджено внаслідок пострілу з пневматичної зброї. Металева кулька від пневматики знаходилася в салоні транспортного засобу», - повідомили в міліції.

 

Наразі триває дослідча перевірка.

 

За неофіційними даними, автомобіль зареєстрований на одного з власників медіа-центру «Візит», до якого входить телекомпанія і кабельна мережа «Візит», газета «Програма плюс» і радіо «Шансон».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10916
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду