Перший діловий почав тестове мовлення в пакеті «Триколор ТВ»

19 Вересня 2011
13620
19 Вересня 2011
19:53

Перший діловий почав тестове мовлення в пакеті «Триколор ТВ»

13620
Перший діловий почав тестове мовлення в пакеті «Триколор ТВ»

З початку вересня Перший діловий канал транслюється в тестовому режимі найбільшого російського оператора супутникового телебачення «Триколор ТВ». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

До кінця жовтня планується підписання меморандуму про співпрацю між Першим діловим каналом і корпорацією General Satellite, до якої входить компанія «Триколор ТВ». Співпраця дозволить розширити мережу мовлення Першого ділового і збільшити аудиторію в Росії.

 

Як нагадує прес-служба Першого ділового, канал присутній у 90% кабельних мереж України, а також супутникове і цифрове мовлення здійснюється в Центральній і Східній Європі та Канаді.

 

«Триколор ТВ» - найбільший російський оператор супутникового телебачення, налічує, за даними компанії, понад 8 млн абонентів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13620
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитрий
4601 дн. тому
Брехня, ничего нет в пакете Триколор и на транспондерах 36Е он не появился.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду