«Інтер» запускає спортивні новини

30 Серпня 2011
16450
30 Серпня 2011
14:06

«Інтер» запускає спортивні новини

16450
«Інтер» запускає спортивні новини

З 5 вересня телеканал «Інтер» запускає інформаційну спортивну програму «Спорт у подробицях». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У програмі розповідатиметься про останні результати знакових чемпіонатів країни та світу з ексклюзивними коментарями героїв про те, що залишилося за кадром, курйози і події в спорті, проблеми українського спорту, скандали і події з зірками спорту, прогнози підсумків чемпіонатів устами визнаних фахівців.

 

Проект виходитиме щоденно о 20:30, відразу після інформаційно-аналітичної програми «Подробиці» .

 

Ведучі - Роман Кадемін та Дмитро Глєбов.

 

«Ми робимо новини не тільки для спортсменів і любителів спорту, а новини про цікаве у спорті для всіх українців, і в першу чергу для наших глядачів - глядачів телеканалу "Інтер"», - каже головний редактор програми «Спорт у подробицях» Олександр Даниленко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16450
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4623 дн. тому
Дуже приємна новина! Радий, що спортивні новини повернулись на "Інтер", бо на загальнонаціональних каналах їх зараз так мало...
Дрон
4623 дн. тому
Свирин неа, а шумейко всплывет выпредом)
Стивен
4623 дн. тому
Мда...кам бек ту ЮеСеСаР!!! знаем мы эту братию. Кадемин, Даниленко. Все понятно!!!! Еще не стартовали, а все печально! Потенциал этих деятелей - давно известен - КЛАДБИЩЕ!!!! а Шумейко и свирин всплывут? кто воскресит покойничков??? да, Маслака не забудьте...Он мальчик нервный, но пробивной!!!
лида
4623 дн. тому
а Кадемин с ТРК "Киев" ушел?
fcw
4623 дн. тому
Спеціальні новини спорту для глядачів "Інтера"?! Це щось нове у ТБ! Схоже,черговий просад "Інтера" у вечірньому праймі...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду